Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pawel21

A ja mam moze beznadziejne pytanie

Polecane posty

Otoz chcialbym sobie kupic dzinsy i teraz tak jak je dobrac dopowiednio tzn mam 167 cm wzrostu i owszem dzinsy w pasie sa na mnie dobre,ale dluosc czy naprawde nie produkuja juz dzinsow troszke krotszych z kazdym razem jak przymierzalem spodnie min (W Maximusie k Nadarzyna) to po prostu myslalem,ze sie utopie. Dziewczyny znacie jakies dobre sklepy gdzie jest naprawde spory wybor dzinsow.

No dobrze widze,ze jest odzew wiec moze powiedzice dziewczyny gdzie wy kupujecie spodnie sobie moze swojemu facetowi ??.

light Blue a jak z cenami ie zbankrutuje jak myslisz duzy wybor jest,czy raczej kiepsko wiesz w ogole strasznie ciezko dobrac dzinsy na dlugosc dla takiego goscia jak ja.

Ja już się przyzwyczaiłam do tego, że każde kupione spodnie niosę od razu do krawcowej na skracanie. Nie tylko dżinsy:o

Ostatnie spodnie które kupiłam kosztowały 199 zł.:( Kupuje tylko tam, bo mam swój model z ktorego jestem zadowolona. Wybór jest duży. ja jestem raczej wysoka wiec nie musze skracac spodni :D Ty poprostu musisz poszukac i tyle a jesli nie to skracac :)

No niestety ja rowniez mam problem z kupowaniem spodni, zawsze sa za dlugie. Oczywiscie sa sklepy gdzie maja spodnie short ale nie kazdego na nie stac. Jak dla mnie 200 zl za jeansy to duzo. Takze nie tylko Ty masz taki problem.

Homerkowa ottooo otoz to zazwyczaj w sklepach sa modele,ze w ogole mozna sie utopic np w Maximusie w jednym z wlasnie sklepow dzinsowych reactive chociazby. A Big star no wlasnie cena 200 zlotych kurcze no nie stac mnie cholera no. A pewnie jest tak,ze im wiekszy wybor tym ceny wyzsze .

Wlasnie wszedlem na stronke Big Stara czyli w firmie wktorej kupuje Light Blue.:) Kurcze ceny naprawde kosmos