Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salcia

co mi dolega?

Polecane posty

Gość salcia

od kilku dni bolal mnie brzuch i dwa razy mialam biegunke,na dodatek czulam sie bardzo zmeczona mimo ze sie wysypialam,apetyt to mialam,codziennie rano musialam isc do toalety za wieksza potrzeba przynajmniej 3 razy,w dodatku bolala mnie prawa piers, potem te bole troche ustapily,inni mi mowili ze jestem moze w ciazy wiec zrobilam test,wyszedl negatywnie i jeszcze tego samego dnia dostalam okres pozniej. lecz nazajutrz z samego rana bolal mnie brzuch a raczej wiercilo mi sie w brzuchu ze zebralo mnie na wymioty i pobieglam do toalety. dwa razy wymiotowalam choc nie chcialam i probowalam sie sie na poczatku powstrzymac ale byly zbyt silne. z poczatku myslalam ze sie czyms zatrulam ale jadlam to co inni i kazdy z nich czul sie wspaniale. troche lepiej sie poczulam ale caly dzien mnie mdli nawet tabletki nie pomogly. lecz apetyt mam. chcialabym sie dowiedziec ze skoro to nie ciaza bo test wyszedl negatywnie to co to moze byc i czy powinnam pierw isc do lekarza czy do ginekologa? z gory dziekuje

Gość Karla2
wydaje mi sie że to normalne dolegliwości przy okresie. Sama czesto mam biegunke przed i po okresie i zdarzaja sie też wymioty, ale jak sie niepokoisz czy coś to idź do ginekologa on Ci odpowie na wszystkie pytania

Gość salcia
dzieki chyba juz nie bede szla do ginekologa przynajmniej narazie. poprostu wczesniej nie mialam takich dolegliwosci i sie przestraszylam

Gość Karla2
moim zdaniem nie masz sie czego obawiać. Niestety taki już nasz los...:)podpowiem Ci co ja stosuje na dolegliwości podobne do twoich: na rozwolnienie to wiadomo-stoperan czy laremid-zawsze działa, na bóle brzucha ibuprom, a jak są wyjątkowo silne mam zawsze ketonal(ale to już ostatecznośc bo to silny lek) ,a na ewnetualne mdłości czy wymioty ginekolog powiedział że podziała tylko (!) aviomarin-tem od choroby lokomocyjnej. jak wezme pół tabletki-mdłości i wymioty odchodza a nie nczuje sie otumaniona jak po całje tabletce. pozdrawiam

Gość salcia
w tym rzecz ,ze ja juz wzielam i ibuprom i ketanol pozniej ale i tak to mi nic nie dalo ale masz racje lepiej sie zapytac bo jak dalej bede miec takie dolegliwosci to moze przepisze mi cos na te bole,znow wierci i mnie mdli ale nie chce co chwile zazywac lekow

Gość Karla2
powinnać iśc do lekarza, jest dużo środków, napewno dobierze cos dla Ciebie, a po co sie męczyć.

Gość salcia
MAM NADZIEJE ZE TO TYLKO DOLEGLIWOSCI ZWIAZANE Z OKRESEM CHOC NIE POWIEM ZE SIE NIE PRZESTRASZYLAM, W PONIEDZIALEK POJDE I WTEDY BEDZIE WSZYSTKO JASNE CIESZE SIE ZE NA FORUM MOZNA MIEC WSPARCIE OD INNYCH OSOB I MOZNA SIE DORADZIC BO TO BARDZO POMAGA DZIEKI