Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crunch

lista najbombowszych komplementów

Polecane posty

Gość crunch

babeczki wpisujcie najświetniejsze komplementy jakie usłyszałyście od facetów :]

Gość no moze nie komplement
ale prawie sie poplakalam , jak moj juz ex wypowidzial swoje pierwsze slowa po polsku ( sam sie nauczyl hha) bylo to co takiego "kocham cie mala niebieskie oczy dzidzi kotek" a potem stwierdzil ze zawsze bedzie mnie kochal nie wazne jak wygladam no chyba ze cos mi sie stanie z oczami to wtedy koniec lol ( lubial zawsze moje oczy )

Gość kornelkaa
jeden z moich facetow przyznal mi mistrzostwo swiata w lizaniu kutaska za seksowna technike namietnosc zaangazowanie uwazam to za mega boskie :)

Gość ladyglutter
gosciu mi wyznal ze mam piekne zeby.do dzis to pamieam;)

Gość ja mam taki
ja mam taki swiezy sprzed paru godzin "mmm kochanie wygladasz dzis jak świezutki milion dolarów' wiem wiem prozna jestem ALE aleeeeeeeeee mi tym zrobil dobrze ! :)

Gość nice.
ze jestem jedyna w swoim rodzaju, a drugi, to ze cieszy sie ze jest facetem, bo ma okazje wykazac i sie o dązyc do tego by byc najlepszym, a gdyby byl kobieta, nie moglby juz, bo to ja jestem ta najwyzej., ^ ^ mile to bylo;)

Gość malajkaaa
a ja kiedys uslyszalam,ze...mam oczy jak pies husky ktorego on zawsze chcial miec..nie wiem czy to komplement:/

Gość zajętaa
ze chciałby mi TAKĄ żonę jak ja-zaznaczam ze on ma juz zone, to było niemozliwe miłe

Gość kornelkaa
no Ciebie akurat nic nie przebije-to tez taki indywidualny komplement for U mocno pojechane :)