Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kucza mucza

dlaczego ludzie tacy sa...?

Polecane posty

Gość kucza mucza

ze zamiast powiedziec, ze cos im nie pasuje, ze cos do kogos maja - wolą podle w ukryciu coś mu zniszczyć, napluć, przewrócić... co to za polityka w ogóle? :|

Gość kucza mucza
mam to z sąsiadami - zamiast powiedzieć mi, zostawić anonimową kartkę na drzwiach, że coś do mnie mają, to zachowują się jak dzieci! uprzykrzają mi życie - i co to zmieni?

Gość ooooj....
mojej sąsiadki nikt nie pobije....za to że moj 5 letni syn się skarzył na jej wnuka chciała mnie pobić:) wyzywała mnie w miejscu publicznym od syfiary chociaż nigdy w moim domu nie była, potem od tumanów chociaż mam kilka fakultetów, potem odgrażała się ze swoim mężem że mam tylko jedno dziecko więc mam uważać, a na pytanie o co im chodzi i co im zrobiłam napluli mi w twarz....skończyło się na interwencji policji....ale i tak jeszcze troszkę skakała, dopiero moj mąż ją przyprowadził do porządku...

ooooj.... co za beszczelny typ ? i ty sobie na to pozwolilas? ja to bym wziela babe za ludly i pozalowalaby kazdego zlego slowa w moja strone

Gość a jak babsztyla
przyprowadził do porządku ??

Gość ooooj....
Normalnie....wyszedł na osiedlu i jej kilka słów konkretnych powiedział...bo szarpała moje dziecko pod szkołą za to, że jej wnusiowi kilka plamek w zeszycie zrobił...ja nie czepiałam jej wnusia za zalany od mleka piórnik...po prostu wyprałam i wysechł....ona ponoć taka jest...już kilka razy się przeprowadzała i ciągle ma jakieś zatargi z sąsiadami...to taki typ...

Gość ja też nie lubię
sąsiadów dlatego buduję dom na wsi spadam tam i nie chce nic mieć wspólnego z sąsiadami, mam ich dość na zawsze, bbrrrrrrrr

Gość szefowa despotka
po prostu ludzie się przestali kochać i sznować---egoiści pozbawieni taktu i kultury osobistej....

Nie tylko przestali się wzajemnie szanować ale niestety coraz więcej BYDLAKÓW chodzi po tym świecie.Jasna cholera mnie trafia jak co kilka dni słyszę że jakiś bydle skatowało lub zabiło dziecko.No pewnie na dorosłego pewnie by się nie porwał bo tacy to śmierdzące tchórze a małe dziecko nie obroni się i nie odda.Czym takie maleństwa sobie zasłużyły na takie traktowanie?????????????

Gość Kasiak30***
za duzo sie tych dzieci rodzi to i trzeba niektóre ukrócic.

Gość szefowa despotka
ciekawe kasiak 30 co cię tu tak bawi...

tak jest tylko w zasranej Polsce. Jedzcie do Niemiec tam wogole nie ma zawisci miedzy sasiadami nikt nie buduje płotów sa odgrodzeni malymi palami nikt nie żywi do kogos tak rażacej urazy i zawisci jak w naszym kraju. mamy to zakorzenione od zarania dziejów...:o

cattieBrie- a slyszalas dzisiaj o tym jak rodzina zastępcza katowała 5letnią dziewczynkę? po prostu w glowie mi sie to nie miesci...Boze, facet upijal sie i bił malutką do krwi, a ta pizda suka posypywała jej rany solą aby jeszcze bardziej cierpiała...Boze no ręce bym takiem poucinała, kurwa głodzili to dziecko przez kilka miesiecy i "nit" z sąsiadów nic nie wiedzial o tym...tacy są wlasnie ludzie, wolą milczec i miec w dupie to co sie dzieje wokól nich zeby sobie czasem nie zaszkodzic

Gość Kasiak30***
pojebane rury sie zebraly

Gość Kasiak30***
lubie takie pojebane rury.