Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuptuptup990

dlaczego fajni faceci mędzy 25 a 35 rokiem życia

Polecane posty

Gość tuptuptup990

są zajeci, żonaci..a pozostały same paszteciaki, nieudacznicy lub tacy których stałe zwiazki nie interesują ??? :(

Gość 213
niestety ale to samo się tryczy kobiet :O

Gość tuptuptup990
wątpie kobiety bez samochodu i mieszkania własnego nie nazwiesz nieudacznikiem a faceta który jezdzi autobusem i w wieku 30 lat mieszka z mama TAK.. :P

Śmiem się nie zgodzić, znam bardzo dużo pieknych, inteligentnych kobiet w tym przedziale wiekowym które są samotne...

Gość 213
są samotne ale dlaczego tak jest ???? pewnie zmieniają co chwilę facetów ja nie mam samochodu choc mnie stac na niego :P

Gość De Niro.
tuptuptup990 - jeśli przez taki pryzmat (samochód itp.) oceniasz ludzi, to nie dziw się, że nie załapałaś się na żadnego fajnego faceta w takim przedziale wiekowym.

Gość tuptuptup990
na przykład ja :)

Nie, wlaśnie ze nie zmieniają, anwet jak by chcialy to nie mogą ich zmieniać bo żadnego nie można znaleźć...

Gość tuptuptup990
de niro ja mam 25 lat, prace, mieszkanie i samochod, koncze studia..wiec moge tego samego wymagac od faceta.....Tym bardziej ze jestem atrakcyjna kobietą..

Samotne kobiety sa bardziej świadome i wymagające niz kilka lat temu . Bardzo często jest to ich świadoma decyzja a nie przymus jak to sie zwykło onegdaj sadzić .

Gość 213
lejla24 ... żaden ale ktoś napisał że jak nie mam samochodu to jestem nieudacznik :O tuptuptup990 .... a wszystko to masz za swoje pieniądze czy rodzice ciebie ustawili ??

Gość mixerrr
kobieta ktora mieszka z mamusia w wieku 30 lat to nieudacznica

Gość Sprajcik
sama jesteś nieudacznikiem tuptup czy jak ci tam

Gość tuptuptup990
jesli uwazasz ze bycie niezaleznym finansowo i wykształconym to bycie nieudacznikiem to powodzenia w zyciu 🖐️

Gość 213
pozatym nie mam prawa jazdy więc po co mi samochód ??? ale skoro przez to jestem nieudacznik trudno

Gość 213
ja jestem niezależny finansowo :classic_cool: ale i tak jestem nikim dla ciebie bo nie mam samochodu

Gość ja wcale nie mam dużych
wymagań:) Właściwie tylko dwa - facet musi być mądrzejszy ode mnie i mieć poczucie humoru:):):) Czyli standard:)

Gość tuptuptup990
ja wcale nie mam dużych to też :)

Gość może tak a moze nie
Na kafe fajnego nie znajde.Wszystkich możliwych już odstraszyłam.Oferma chodzi prze ze mnie jak terminator ze słowami''CHARAKTER SIE LICZY'' :O

Gość takie tam duperele...
Nie załamujcie mnie...Czyli w miarę atrakcyjna czterdziestka z fajnym synem i jakimś tam dorobkiem zawodowym i finansowym nie ma szans na faceta???? Idę rzucic się z mostu :) !

Chyba trzeba czekać na rozwody:P Bo męża innej kobiecie nie odbiję...

Gość Volangeanggie
No cóz Tuptup... Zgodnie z Twoją definicją mój facet w momencie poznania był 100% nieudacznikiem. A tymczasem jesteśmy razem już kilka lat i jest nam cuuuudownie, luksusów na co dzień może nie ma ale braków żadnych też nie. I nigdy nawet nie marzyłam, że życie osobiste tak wspaniale mi sie ułozy. Więc widzisz, każdy ocenia inaczej. Sam ponosi konsekwencje tych ocen...

Gość Wrom
----------->ja wcale nie mam dużych "facet musi być mądrzejszy ode mnie" To zwykle nie jest aż taki prosty warunek do spełnienia. Kiedy ja chodziłem do podstawówki (największy przekrój populacji) to na klasę zdarzała się jedna lub dwie sztuki męskie w miarę wybitne (średnia powyżej 4.85). Taka ilość nie ma szans wystarczyć dla wszystkich inteligentnych kobiet mających taki warunek w doborze partnera.

Wrom nie załamuj mnie :( Chcę mądrego faceta!!!