Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuptuptup990

dlaczego fajni faceci mędzy 25 a 35 rokiem życia

Polecane posty

Gość prowizorka
A ja jestem fajna dziewczyna o wyzszym wyksztalceniu i dobrej pracy i wzielam sobie jeszcze bardziej fajniejszego faceta, ktory mimo ze nie ma magistra, jest bardzo pracowita osoba i ma bardzo fajna oraz dobrze platna prace. Nie chodzi o to ile zarabia (ja zreszta tez zarabiam dobrze) ale ze jest pracowity, nie boi sie nowych wyzwan, nie siedzi na miejscu tylko chce cos robic. I jestem z niego dumna i nie zamienilabym go na zadnego innego. Tak wiec nie liczy sie dyplom, tytul ale co konkretnie facet soba reprezentuje. Sa osoby ktore z roznych powodow studiow nie ukonczyly a maja naprawde wysoki poziom kultury i wiedzy a sa takie, ktore mimo ze maja magistra a nawet doktora to do piet nie dorastaja i jak to sie mowi "sloma im z butow wylazi" takimi sa prostakami. A wam drogie samotne panie radze spuscic z tonu bo inaczej to z kotem wam przyjdzie spac na starosc. Liczy sie czlowiek jaki jest a nie jakie ma cv naukowo - zawodowe. Chyba ze wam koniecznie zalezy by zostac starymi pannami.

Gość ja wcale nie mam dużych
Jak mam spuścić z tonu??? Naprawdę oczekuję tylko dwóch rzeczy. Nie interesuje mnie jego stan posiadania, zarobki, tytuły przed nazwiskiem ani czym się porusza. Chcę mądrości i humoru.

Gość Wrom
----------->ja wcale nie mam dużych To wcale nie jest załamywanie. W przyrodzie zwyczajnie nie ma większej ilości mądrych osobników - albo ktoś się na takiego załapie albo nie i tyle.

Gość ja wcale nie mam dużych
Znaczy czeka mnie samotność do końca życia... Ale podsycana nadzieją, że jakaś idiotka zakocha się w innym i zwróci swego obecnego mądrego chłopa na rynek materialny :)

Gość statystyk
wrom - ydiotko ja miałem w klasie w podstawówce kilka takich ''wybitnych'' dziewczyn, które miały świetną średnią. ale jak zapomniały w wystukanym na blachę tekście jednego słowa, to się gubiły. oczywiście nie miały pojęcia o czym mówią...... poza tym - średnia inteligencja mężczyzn przewyższa kobiecą, a wśród geniuszy te proporcje są dla kobiet wręcz porażające 🖐️

Gość Wrom
-------->statystyk Mówiłem o facetach a nie o kobietach. U kobiet średnia często nie ma aż tak dużo wspólnego ze średnią (mniejsze przełożenie). Natomiast facet jest na tyle leniwy, że najlepszą średnią mają ci którzy zupełnie się nic nie uczą ani nie robią zadań a są zwyczajnie bystrzy. Oczywiście poza nielicznymi wyjątkami.

Gość takie tam duperele...
Polecam nieudaczników, szczególnie inteligentnym kobietom. Tylko nie róbcie z takiego chłopa "udacznika"...Ja popełniłam taki błąd...Znalazł sobie głupią 16-latkę, gdy już został "udacznikiem" :(

Gość Wrom
średnia nie ma aż tak dużo wspólnego z inteligencją - miało być.

Gość mixerrr
16 latka to poezja mozna ja wiele nauczyc