Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ot tak sie zasnanawiam

do Kobiet w wieloletnich zwiazkach, dojrzałych

Polecane posty

zastanawiam się, jak to jest po wielu latach w związku moj chłopak właściwie były, po 6mc znajomości podczas kłótni zaczął przeklinać, zwyzywał mnie od wariatek i kazał spieprzać ... niestety była to rozmowa na skype... uznałam, że to konieć, nastepnego dnia meczył, przepraszał, zyc mnie nie moze, jestem jego swiatem, kocha, cierpi, jest glupi i tak kilka razy dziennie dziesiatki emaili i sms /troche to bylo przerazajace/...przez tydzień do momentu aż znowu zaczeliśmy rozmawiac i sytuacja z wyzywaniem od głupich się powtórzyła... facet jest emocjonalny i wrazliwy...ale czy tego typu zachiwania mozna zmienic? czy lepiej dac sobie spokoj bo taki czlowiek to co mysli to mowi? nikt nie uzył w stosunku do mnie takich słów a jestem po 30tce...on ok 40tki-wydawał się dojrzały, inteligentny, czuje sie oszukana... wybaczenie to rzecz idywidualna, ludzie wybaczaja wiele...nie cnie wiem :-( Kocham go ale boje sie go...

jestem z nim tylko dla seksu.

Wiej kobieto i się nie zastanawiaj. Nie analizuj, nie szukaj rozwiązań, nie licz na cud, nie mnóż bytów ponad potrzebę. Krótko i węzłowato - wiej.