Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zubrowka80

facet im dluzej jest sam tym bardziej dziwaczeje

Polecane posty

Gość zubrowka80

a potem to juz wiadomo, ze takiego zadna nie zechce.

Gość Kotojad
Nie dziwaczeje, tylko się rozwija. Gdy jest z kobietą, to ona niestety hamuje rozwój.

Jak jest z kimś, też dziwaczeje tylko w inny sposób:o To nieuchronne :o

Gość 23434
z kobietami jest podobnie :) 🖐️ ))

No :o a niektórzy/niektóre nawet sie już rodzą dziwaczni :o

I kobieta i mezczyzna dziwaczeje ;) Skłonna jestem stwierdzić, że kobiety bardziej, robią się zgryźliwe, złośliwe, czepialskie itp. Jak patrzę na pewną znaną mi na codzień Pania, która ma 50 lat i jest sama to modle się, żeby za 20 lat nie być taka, bo sama ze sobą nie wytrzymałabym ;)

Gość papayek
facet radzi facetowi, jeżeli nie zwalisz z krzyża to sperma mózg zaleje , ciekawy jestem co kobieta radzi kobiecie, która już dawno 'nie teges' ?

Gość Adrian z okolic Trzebiatowa
Żygać mi się chce jak czytam taką pisaninę jak ta. A czy to czasem kobiety też nie są trochę nie są winne ze jakiś facet jest długo sam ?? (pomijam tu alkoholików , narkomanów czy innych więziennych bandytów). Co ma zrobic facet który ciągle dostaje kosza od dziewczyn ( i to wcale nie od żadnych królewien z bajki) bo np wogóle nie jest przystojny,przebojowy czy jest nieśmiały ??? Znam takich kilku , są bardzo wartosciowymi mlodymi ludźmi.I od zawsze sami.

no pewnie, najlepiej zwalic na kobitki ze koleś jest sam! jak jest sam i zadna go nie chciala to cos z nim nie tak! rozumiem, jedna czy druga dala kosza ale jak każda....

Gość ofe rma
"Żygać mi się chce jak czytam taką pisaninę jak ta." mi też chce się rzygać. a dlaczego "dziwaczeje". co to niby ma znaczyć? że nabiera swoich własnych nawyków które innym mogą nie odpowiadać? a dlaczego ma się przejmować innymi? czy inni się nim przejmują?

Gość Adrian z okolic Trzebiatowa
Tak dziecko , po kilku koszach czlowiek po prostu sie bardzo zniechęca i z czasem wogole nie podejmuje prób. Będziesz dobiegać 30stki , to zrozumiesz...

Gość ofe rma
ale pierdoły. jak facet jest nieatrakcyjny to jest sam, proste!! i nie ma tu kogo winić. ani on nie jest winny temu że się nie podoba kobietom ani kobiety nie są winne że im się nie podoba. taki los po prostu.

Gość tak użalaj sie dalej
:D ale macie fajne problemy za mna sie ogladaja laski ale mam je w doopie tak jak Jarek uwazam se baby to pasożyty

Gość ofe rma
to pewnie o tobie te topiki "jak zwrócić uwagę faceta" :D gratuluję

Gość nie zrozumie bo nie dostaje
koszy :D

Gość zla zla
Jarek ty chcesz byc zawsze sam??

Gość ofe rma
"wole swiety spokoj" to ja zawsze to miałem. kobiety nigdy mi się nie naprzykrzały, ale ze mnie farciarz. :D

Gość zla zla
ta ludzie wokolo ale to tylko prowizoryczne relacje a potem zostajesz sam sorry ze swoim kotem...... ale w sumie toje zycie twpoj interes...

o kórwa to już wiem dlaczego zaczynam zamiast w łóżku spać na podłodze a już myślałem że to od picia czyli nic nadzwyczajnego :D:D

Gość zla zla
no z takimpodejsciem to mozesz szukac milosci -czulosci - seksu czyt nazwij to jak chcesz tylk w burdelu ...

Gość zla zla
no to spoko.....

Gość a niby skąd ten
facet ma znaleźć dziewczynę jak: a) do 50 facetów jest więcej niż kobiet b) kobiety wolą obcokrajowców z zachodu, afryki i bliskiego wschodu c) kobiety mają wygórowane wymagania nie przystające do xxi d) uwielbiają być w związkach w stylu "on ma żonę. zostanę jego kochnką"

Gość wiosenna mgla
ja zaliczam sie do grupy b). ale moj maz jest europejczykiem.

A ile trzeba być samemu, żeby całkiem zdziwaczeć? Chyba zbliżam sie do tej granicy, ale jakos sie tym nie przejmuje - chyba lubie być dziwakiem :P

Gość zwariowana zakochana
Mam chrapkę na dziwaczka jednego słodkiego ... mniam :classic_cool:

Gość oooooooooooooooooooooooo
o jarus widze ze wykasowales co niektore wypowiedzi o korniszkonkach? ze tez tacy prymitywi jak ty są moderatorami

Gość ofe rma
"facet ma znaleźć dziewczynę jak: a) do 50 facetów jest więcej niż kobiet b) kobiety wolą obcokrajowców z zachodu, afryki i bliskiego wschodu c) kobiety mają wygórowane wymagania nie przystające do xxi d) uwielbiają być w związkach w stylu "on ma żonę. zostanę jego kochnką"" ale głupie. kobiety chcą mieć fajnego faceta. takiego który zapewni im rozrywkę, emocje, przyjemność itd. jesteś taki? jak spojrzysz na siebie to możesz z czystym sumieniem powiedzieć że masz coś ciekawego do zaoferowania kobiecie? jak tak to oferuj, jak nie to czego ty chcesz? nie dziw się że nie możesz znaleźć dziewczyny i nie marudź.

\"facet ma znaleźć dziewczynę jak: a) do 50 facetów jest więcej niż kobiet b) kobiety wolą obcokrajowców z zachodu, afryki i bliskiego wschodu c) kobiety mają wygórowane wymagania nie przystające do xxi d) uwielbiają być w związkach w stylu \"on ma żonę. zostanę jego kochnką\"\" brednie! brednie! breeednieeee! kobieta chce takiego faceta, ktory bedzie ja kochal po grob, trzymal za reke i mowil,ze ma racje ;>

Gość cxvvv
Facet ma zapewnic rozrywke i przyjemnosc? Co to za brednie? Moze nastolatki sie tym kieruja, ale nie dorosle kobiety. Ale ok, jaka w takim razie jest rola kobiety?