Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona ważka

Materiał dla wszstkich, którzy nie zastanawiają się skąd się bierze karkóweczkę

Polecane posty

To jest super zrobiony pełnometrażowy film z narracją Joaquin\'a Phoenix\'a. Zdjęcia są drastyczne i niestety autentyczne. Może czasem warto zastanowić się skąd się biorą futra, skórzane buty i kiełbaski? No i czy cyrk, albo rodeo to fajna rozrywka. Nie mówiąc już o kosmetykach i innych specyfikach testowanych na zwierzętach. Znam kilka osób które wsuwają mięsko aż im się uszy trzęsą, ale na materiały tego typu mówią, że nie będą oglądać, "bo są zbyt wrażliwi". Hipokryci! http://www.youtube.com/watch?v=3VrdKZlPXN0&feature=related

Gość szewczyk burczymucha
no i narobila mi smaku na tatara...

Gość venusjanka123
Obejrzałąm kawałek i nie mogę dalej:( Nie wiedziałam, że to tak wygląda.

Gość Rzeźnik Jan
no dobra, samo życie. I co w związku z tym? Jeść trzeba.

Gość dddddddk
jesc trzeba i jem ale nie mieso bo czlowiek ma rozum i sam potrafi wybrac:)

Ja nie twierdzę, że wszyscy mają stać się wegetarianami- to nierealne, a poza tym może rzeczywiście mięso jest potrzebne do życia. Teorie na ten temat są podzielone, jedni twierdzą, że jest niezdrowe inni, że powoduje anemię itp. Kluczową sprawą wydaje mi się przeciwdziałanie okrucieństwo i bestialstwo, jakie cechuje tzw. przemysłową hodowlę zwierząt, gdzie zwierzęta przestają być uważane za czujące ból istoty, a stają się kawałkiem mięsa, który wkurza właścicieli tylko tym, że tak wolno rośnie. Dotyczy to zwierzaków hodowanych na mięso, skórę, futra.

Gość oł maj god
:(

Gość marihuana91
A czasem nie wydaje się Wam, że taki Joaquin Phoenix to robi wokół siebie szum z tym mięsęm? Że niby taki dobry, kocha zwierzątka, a koleś dobiega 40 i żadna kobieta po Liv Tayler długo z nim nie wytrzymała. Może po żonę powinien się wbrać na jakiś zlot dziwaków( czytaj wegan itp.)

Gość uppp
Joaquin Phoenix jest bardzo dobrym aktorem i nie musi przecież z nikim być widocznie mu to niepotrzebne :P