Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wole pozostac anonimowa

ehh glupia jestem

Polecane posty

Uprawiałam peeting. Jakieś 3 tygodnie temu... Ciąża-raczej wykluczona, ale... Tydzień temu miałam anginę-zażywałam bardzo silny antybiotyk. Jak to przy anginie bywa-mialam nudności. Jednak angina minęła a nudności pozostały. Chce mi sę wymiotować codziennie, ale jakoś nie mogę ;| 2 dni przeleżałam, bo nie mogłam wstać z łózka. Mdliło mnie i miałam rozwolnienie. Czy to może być jakaś delikatna odmiana grypy żołdkowej? Wypiłam już chyba z 2 litry herbaty miętowej i nic nie pomogła... Nie wiem skąd mi się to wzięło (jestem przed okresem, ale nigdy nie miałam tak drastycznych objawów) A może rumianek? Doradzicie? [prosi]

Gość pewnie to....
grypa zoładkowa

Gość zamiast sie stresowac ciaza to
kup sobie test i smigaj do lekarza...

Jak mam się nie stresować skoro mam dopiero 18 lat???!!!

Gość wygląda mi to na grypę
żołądkową,ewentualnie jakieś zatrucie niestrawność,plus jeszcze dodatkowo stres i oslabienie organizmu ale dla pewności możesz zrobić test zamiast się zamartwiać i denerwować:o

ciąża jest wykluczona, bo nie doszło do wytrysku nawet w okolicy mojej nogi, a poza tym byliśmy w bieliźnie, ale ja mam skołonności do przesady więc pewnie niepotrzebnie się zamartwiam xD dziękuję za porady. też myślę, że to jakaś delikatna grypa choć przyznam, że zaczynam się już niepokoić, bo trwa to ok tygodnia ;| Nie wymiotuję, ale mam mdłości i `jeździ` mi po brzuchu ;( Poza tym zbliża się okres i mam bóle w podbrzuszu i nabrzmiałe piersi. no i wszystko mi się zlewa w jedno ;|

Gość dtyude
no to jak ciaza wykluczona to po jaka choler piszesz o peetingu? nic nas nie obchodzi Twoje zycie seksulane

Gość dtyude
bo chyba nie myslisz ze grypa zoładkowa to wynik uprawiania peetingu?

dtyude Mnie również Twoje zdanie nie obchodzi więc nie rozumiem, po co w ogóle zabierasz głos ;/ Aha i ja nie napisałam nigdzie, że grypę żołądkową mam, bo uprawiałam peeting-czytaj ze zrozumieniem zanim coś napiszesz!

Piszesz, że ciąża wykluczona, a za chwile masz co do tego wątpliwości:o Mdłości i biegunka to zwykła ludzka przypadłość. Nie wiem czemu doszukujesz się w tym od razu nie wiadomo czego.

Gość vinca
ojjjjj jeśli łykasz silny antybiotyk to równocześnie powinnaś osłaniać' żołądek i jelita!!!! czyli pić jogurt!! myślę, że dlatego cię mdli.ja zawsze tak mam po antybiotykach.

A może mam taką przypadłość, która nazywa się `przewrażliwieniem`? Nie wpadłaś na to? Dlatego mam skłonności do przesady. To też jest bardzo częsta, ludzka przypadłość