Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdsfhjkdgdh

do facetow?

Polecane posty

Gość jdsfhjkdgdh

czy bardzo przeszkadza wam celulit na pupie dziewczyny powiedzmy 27 letniejj?

Gość wiele imion
a co za roznica ile ma lat, celulit to celulit = nara schudnij dupe:o

Gość nmmmbb
no ale czy jak mi duppa schudnie, to celulit tez sie zmniejszy ?

Gość wiele imion
franciszka opamietaj sie, zamknij morde:o

Gość wiele imion
pff, zalosna riposta.

na nic innego cię nie stać?...być może moja riposta jest żałosna lecz jest skierowana do równie żałosnego patafianka

Gość stul pysk i chapaj dzide

wchodząc na ten topik mam uczucie jakbym była w podrzędnej spelunie...to wszystko na ten temat..

Gość nmmmbb
no poradzcie cos :(

Żałosna riposta?? Raczej to wy jesteście żałośni, bo jedyną waszą rozrywką w życiu jest wejście na to forum i bluzganie na lewo i prawo, a jedyny niewulgarny zwrot, którego używacie, a którego raczej nie rozumiecie to \"żałosna riposta\":P Tylko tyle macie do powiedzenia, idioci?:)

Gość wiele imion
pytanie w temacie dedykowane jest do mezczyzn dlatego kazalem zamknac pysk, riposta byla zalosna bo kierowala sie do mojej ewentualnej bliskiej osoby, agniecha jestes typowa i prosta do bolu, to ty rzucasz obelgami. zrozumienie zawsze bylo ciezka strona niektorych kobiet, ale do szczekania to pierwsze sie rwa. cellulit? to tak jakbym przykladowo zaptal czy kobietom bardzo przeszkadza to ze jestem w jakis tam sposob fizycznie zaniedbany. bzdura, do roboty przeciez to oczywiste kto czego by nie powiedzial. przeproscie mnie teraz pustaki:o

Odpowiem w imieniu mojego faceta -- jak pokocha ciebie całą to z Tobą i Twój cellulit. A jak mu powiesz, że chcesz go zwalczyć, będzie Ci dopingował :) grunt to znaleźć odpowiedniego faceta! I zauważcie panowie, że, niestety, nie tylko kobietki z nadwagą cierpią na cellulit. Chudzielce też ;) tam na boczkach odkłada się cały syf z jedzenia, którego czasem nie da się niestety uniknąć... 🖐️

wiele imion to kobiece forum jest dla wszystkich i każdy może się wypowiedziec, tym bardziej, że pytanie było skierowane do facetów??? a ten znak zapytania coś oznacza, nie sądzisz? Jezeli masz problemy z czytaniem to twój zasrany problem, ale po jakiego chuja wypowiadasz się nie na temat?:P Lepiej zamilcz ciulu:)🖐️

Gość heloł
poczytaj sobie o odpowiedniej diecie zamiast pytac się pedaulow o zdanie