Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalna nienormalna

powiedzcie mi jak schudnąć

Polecane posty

nie mam nadwai ale chciałabym schudnac z 4 kg zeby wygladać lepiej. tylko ze zupełnie nie wiem, jak się do tego zabrać. bardzo duzo sie ruszam, uprawiam intensywnie sport kilka razy w tygodniu, a mimo to na moich udach, pośladkach, brzuchu i ramionach wciaz jest tego tłuszczu za dużo, nie wygląda to najlepiej:/ jak sie zabrac za odchudzanie by zrzucić tłuszcz z tych partii? niestety, cos takiego jak dieta kopenhaska nie wchodzi w grę, mieszkam jeszcze z rodzicami i uczę się i nie mam za bardzo możliwosci by przygotowywać własne p[osiłki. ale moze ejst cos czego powinnam unikać? moze powinnam kupic jakies preparaty? doradzcie mało doswiadczonej:)

aha i jeszcze moze ktos wie, w jakim czasie mogę schudnać te 4 kg..? wystarczy miesiac?

zrezygnuj ze slodyczy, nie jedz po 18, ogranicz pieczywo, ziemniaki, makarony, mozesz pisc czewona herbate, kupic bio cla, albo chrom

Gość qqecz
a ile wazysz?

waę ok 53 ale jestem baardzo niziutka, mam 155:( wiem, zaraz zaczną sie tu wyśmiewac z mojego wzrostu, ale nie dbam o to. to nie moja wina ze taka jestem.