Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalallalalaaaaaaaaaaaaa

co sadzicie o facetach ktorzy nie umieja tanczyc i wiązac krawatow???

Polecane posty

moj facet jest kochany - przekochany. ale wkurzaja mnie niektore jego cechy- NIE UMIE TANCZYC , na weselu kuzyna wymeczylam sie z nim... i nie umie wiązac krawatow :] co sadzicie o takich facetach ?

i nie umie także we mnie wejść - musze go nakierowywac palcami

podszywy sa nudne. coz ja czasami sie wsciekam i mam wrazenie ze jest nieporadny choc to takie "prozaiczne glupie" cechy :/

To, że nie umie wiązać krawatów to pół biedy - bo sama mu wiążę. Ale z tym tańczeniem to jest masakra. Z tym, że w przypadku mojego faceta nie chodzi o to, że nie umie... tylko NIE LUBI! Dla mnie to jest totalna porażka, żeby przesiedzieć całe wesele albo przestać całą dyskotekę. Zawsze mam o to wojnę:)

no coz...nie umie wiazac krawata?dla mnie to nie problem-ja umiem :) nie umie tanczyc?trudno sie mowi ,nikt nie jest doskonaly ,ta wade akurat mozna wybaczyc :)

NIE WIEM... MOZE TO DLATEGO ZE POROWNUJE MOEGO FACETA CALY CZAS Z MOIM TATĄ :/ I WYDAJE MI SIE CZASEM MALO MESKI PRZEZ TAKIE SZCZEGÓŁY.

coz zostaje zapisac sie na kurs tanca i nauczyc go wiazac krawaty. na weselu strasznie sie z nim tanczylo. za to z innymi sie wybawilam. tlumaczyl to stresem przed rodzina :s a i wkurza mnie to ze juz 4 raz zdaje prawko a a zdalam za 1 razem a zaczelam pozniej od niego.. chcialam sie tylko wygadac co mnie drazni.....

Piszesz o nim jakby był największym nieudacznikiem na świecie. To co Ci przeszkadza można zawsze zmienić, choć trudno zmusić kogoś żeby nagle polubił taniec. A z prawkiem ... Nie będę komentować tego co napisałaś. Poza tym jak Cię tak drażni to zmień faceta. :P

nie to ze on nie lubi tanczyc, moze by lubil gdyby umial... sam zaproponowal zeby zapisac sie na kurs tanca. nie robie zniego nieudacznika. nie wypisuje ekstra cech u niego ktore tez psiada.tylko kilka ktore mnie najbardziej draznią.

Gość ależ mi wyczyn zdać na 1
razem. Ileż ja znam osób co zdały i do tej pory nie umieją jeździć. Musisz być pusta jak bezdenna studia, żeby w ogóle zacząć o tym myśleć, a w dalszej kolejności wkurzać się. Jeżeli on miałby przez to być mniej męski, to z Ciebie za to jest 100% facet. Pokaż zdjęcie w majtkach, może jeszcze doszukamy się u ciebie ptaszka. A teraz rzuć go. Zasługuje na kogoś lepszego.

zebys wiedziala ze wyczynem jest zdac za 1 razem prawo jazdy. reszty nie komentuje. zapomnialam ze na kafe mozna otrzymac tylko krytyke. ;]

Gość wyczyn to chyba
ja i wielu innych ludzi powinno od dziś się tym szczycić, jeżeli to wyczyn. Idź spać i nie komentuj. Szkoda już twoich słów. Wyrazy współczucia dla chłopaka, niestety niedoskonałego jak większość z nas. Już sam temat sugeruje twój poziom. Zostań na nim.

sądzę że te umiejętności nie są mu do niczego potrzebne... umieją jak umieją :O ja nie rozumiem jak można coś takiego lubić :O \"a i wkurza mnie to ze juz 4 raz zdaje prawko a a zdalam za 1 razem a zaczelam pozniej od niego..\" żal :D ludzie i po 10 razy zdają a egzaminator ma zły humor i uwali ich na czymś albo ich wadą jest to że nie są ładną blondynką/brunetką :P no można też zrobić błąd :D

Sądzę, że szybko się nauczy :) Z rozczuleniem wspominam sytuację, kiedy facet mówił, że nie umie tańczyć, a jednak sie nauczył, hihi. :) Hokus pokus, i już umie ;) Wiązanie krawatów nie jest żadną sztuką, o czym też naocznie się przekonałam :) Wychodź z nim częściej, a nauczy się wszystkiego. Zadbaj tylko o to, żeby z nim nie tańczyć :D A co sądzę o takich facetach - dorastają do umienia :D 🖐️