Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość breaceface

randka w ciemno a aparat ortodontyczny

Polecane posty

Gość breaceface

słuchajcie, od jakiegoś czasu flirtuje z jednym gosciem przez net, wysłamy sobie fotki, itp. teraz mamy sie spotkać w realu. On twierdzi że bardzo mu sie podobam z wyglądu tylko nie wie o jednej rzeczy- że nosze aparat ortodontyczny. Ni ewiem cz yporuszyć ten temat w rozmowie zanim siespotkamy,boje sie ze sie rozczaruje bo może wyobrazil sobie mnie jako idealną. Jak myslicie lepiej teraz powiedzieć przez spotkaniem???? Jak wolelibyscie wiedzieć wcześniej czy nie?

Gość eondsa
a jak ktoś ma diastemę?

Gość breaceface
ale co diasteme? mas zaparat czy nie?

Gość eondsa
przerwa między jedynkami. U mnie nie da się tego wyleczyć

Gość breaceface
ie da? przecież leczą diastemy? No a co z miom pytaniem? halllo? Moze wypowie sie jakis facet?

Gość eondsa
byłam nawet w klinice, więc wiem :( ja bym nie mówiła, ale sama musisz go wyczuć

Gość dsfdsffds
trza mu bylo wczesniej powiedziec :o

Gość Hej nie chcę nic mówić
ale jak jesteś ładna, to facetowi nie będzie to naprawdę przeszkadzało. Powiem Ci, że mnie kiedyś zauroczyła maksymalnie taka jedna śliczna z aparatem na zębach. W dodatku ten aparat podkreślał jej urok, a mnie nawet to kręciło :) Pewnie tylko pocałunki były by niewygodne. Nie masz się czego wstydzić.

nie przejmuj się aparatem wiele osób go nosi zresztą ja też a jak cię wyśmieje to olej go

eondsa , też miałam diatemę, ogromną uwierz. ale tak naprawde wielkość jej niema znaczenia w leczeniu. musisz tylko znalesc dobrego ortodonte! Mi też pierw odmawiali.. ale trafiłam na dobrą ortodontkę, niecały rok noszenia, zaniedługo ściągam , bo zęby już proste. (wcześniej trzeba było zrobić zabieg wyciecia wędzidła i kawałka dziąsła ale to ttylko groźnie brzmi :) ) warto sie jej pozbyć chyba , przynajmniej powraca radość uśmiechu:)

breaceface , nie zdażylam odpowiedzieć. Aparat to przecież zaden problem ., a jak dla kolesia tak - no to lepiej daj sobie z próżniakiem spokój. WIem jednak że w Tobie siedzi lęk (który tu wyraziłaś) i myśle że mniej bedziesz sie stresować jak powiesz mu wcześniej .:)

Gość szewczyk burczymucha
nie ma sie co martwic, przeciez randka bedzie W CIEMNO

rok temu w marcu byłam w trakcie noszenia aparatu i od tej pory mialam chłopaka w wrzesniu mi zdjeli, wczesniej nie mialam zadnego chłopaka

Gość nie mow mu po co
jak mialby Cie olac przez ten aparat to tym lepiej - dowiesz sie od razu na poczatku, ze nie jest wart uwagi i nie stracisz czasu na znajomosc z nim ;)

Gość nie mow mu po co
przerwa miedzy jedynkami jest fajna :D Ja zaluje, ze mi zarosla (tak sama z siebie) ;)