Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkaaa_dziewczynkaaa

Nie mogę zapomnieć

Polecane posty

Nie mogę zapomnieć o NIM:( chociaż już prawie 2 lata mineło ja ciągle pamietam o nim:( Jestem głupia że myśle o nim po tym wszystkim co mi zrobił. Wszyscy mówili że mam serwać bo mnie rani ale ja nie umiem:( Chodził zemną a mnie zlewał-w jakimś stopniu wolał sotykać sie z kumplami niż zemną. Ale mówił że mnie kocha tylko w smsach:( na początku naszego chodzenia było wszystko fajnie mówił że mnie nie zrani że nigdy nie czuł tego co czuje domnie:(:(:( ja mialam 16 lat on 18 :( Zerwał zemną ja byłam bardzo o niego zazdrosna;( nic dziwnego ogladał sie za kazda dziewczyna na kazdym naszym spacerze;( przy mnie;(;(;( bylam z nim nie cale 3 miesiace... (wiem ze to dla nie ktorych malo ale dla mnie bylo duzo-ciesze sie ze chociaz TYLE z nim) wiem że go Kocham. uswiadamiam sobie to codziennie i tak doszlo juz do 2 lat;(;( chociaz po pol roku rozstania z nim znalazlam sobie innego bo chcialam zapomniec o nim;( teraz mam chlopaka jestem z nim 1 rok i 3 miesiace ale nadal mysle o bylym nie czuje nic juz do nikogo tak jak do bylego ciagle go kocham nie umiem zapomniec;( mam juz odsyc;( oklamuje siebie sama i chlopaka z ktorym teraz jestem a jest do mnie bardzo wporzadku Kocha mnie naprawde niewiemc zy ja go tez kocham... gdy jestem z nim mysle nieraz o bylym...;( probuje nie myslec ale nie umiem

Gość rerew
Tamten cie olewal, a ty go kochasz, obecny kocha ciebie, a ty jego nie. To tylko dowodzi tego, ze babe to trzeba olewac.

ja niewiem czy obecnego kocham;( Bo wiem ze ten pierwszy to jest moja pierwsza milosc:(:( z obecnym jestem jakos zwiazana bo gdy sie klocimy to mi smutno i jak nieraz mowie ze chce zerwac to potem jak bym zalowala;(

Gość ciasteczkowy potwor.