Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanka122

Preparat ze skrzypem -ktory najlepszy?

Polecane posty

Gość hanka122

Ktory zawiera najwiecej tych witamin i mineralow. Porownywala ktoras z was?

Gość na moje oko
hmm, kiedys sobie porownalam dwa preparaty i od Belissy taniej mi wyszedl wyciag ze skrzypu biogarden. O ten mi chodzi, bo teraz na rynku jest zatrzesienie preparatow ze skrzypem: http://www.sanusmarket.pl/wyciag-skrzypu-polnego-pokrzywy-wlosy-paznokcie-biogarden-p-68.html tylko jak kazdy tego typu preparat, nalezy go stosowac min. 3 miesiace. Ale szczerze miowiac, jesli chcesz zadbac o wlosy, to rewelazyjne efekty przynosi plykanka oraz herbata z naturalnej pokrzywy, zebranej przez Ciebie. Wysuszone liscie dzialania rewelacyjnie na wlosy. W ten wekened wyruszma na posuzkiwania pokrzywy:)

Gość warzywniak
" podam wam jeszcze przepis na macerat olejowy z pokrzywy- dobry i na cere( regeneruje , dziala ujedrniajaco przeciwzmarszczkowo) i na wlosy. 1/2 szklanki pokrzywy( suszonej albo lepiej swiezej zalac 100 ml oleju dobrego podgrzanego do 60 stopni, macerowac 7 dni.Odcedzic potem i uzywac do nacierania skory glowy i wlosow prze myciem przynajmniej na godzine" przed"- lub do okladow na twarzyczke- gaze nasaczyc tym maceratem potem oblozyc nia czysta buzke na 20 minut, resztke wmasowac , przemyc twarz naparem rumianku, podbialu lub szalwi. Macerat w ten sam sposob( tylko oleju dac 300ml) mozna tez uczynic z zywokostu,( tylko ten macerowac nie 7 a 14 dni)- zywokost dziala wybitnie REGENERUJACO na skore."