Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tvn styleeeeeee

dlaczego byłe chca sie przjaznic z facetami ??

Polecane posty

Gość tvn styleeeeeee

????

Gość jakakaaaf
z sentymentu

Gość eksa
ja nie chcę, a on chce

Gość tvn styleeeeeee
ale po co ja bym nie umial sie przyjaznic z laska ktora wczesniej zaliczalem

Gość trrr
bo chcą udowodnić jakie są fajne, jak wiele ich ex stracili, jakie są wielkoduszne i chłodne że potrafią mieć dobre relacje, i że tak naprawdę tylko od nich zależy czy będą znów z nimi czy nie to takie ratowanie swojego ego, bardzo zresztą sprytne bo trudno skrytykować "bezinteresowną" przyjaźń

Gość a chcą
? bo pierwsze słyszę :O

Gość ****______******_____******
Zazwyczaj, to właśnie faceci chcą się przyjaźnić ze swoimi byłymi.Hmm...Ciekawe dlaczego...????

Gość eksa
dla mnie tez to dziwne Może po to, by mieć ewentualnie do kogo wracać

Gość jakakaaaf
a dlaczego byś nie umiał tvn style?

Byc moze sie myle - ale z mojego doswiadczenia wynika, ze \"przyjaznic sie\" chce ta strona, ktora nadal na cos liczy/ chce pokazac \"patrz, jak swietnie radze sobie bez Ciebie\".

Gość
1) Puste gadanie, przy zostawianiu )nie pasujemy do siebie, bądźmy przyjaciółmi) 2) Liczą, że frajer jeszcze się do czegoś przyda. Pomoże w imię dawnej miłości i takie tam. O sancta simplicitas.

Gość tvn styleeeeeee
bo po prostu nie zrywamy ze soba to zrywamy kontakt na dobre bez odwolania i tyle

Gość eksa
ale na co liczy? - od tej drugiej osoby? czy od innych bo skoro pokazuje: patrz jak dobrze sobie radzę (chyba w domyśle bez ciebie)

Gość ja się chcę przyjaźnić z kimś
nie dla seksu, nie dla zaliczenia, tylko dlatego że taka osoba nadal jest dla mnie ważna zamykamy rozdział z seksem, ze związkiem, ale przecież nadal ktoś jest tak samo fajny, dobrze się z nim gada, nadal jest ta samą osobą, która mnie zaintrygowała widocznie nie poznaliście nikogo naprawdę wartościowego i nie chodzi tylko o seks

Gość kiedy mówie do eks
pozostańmy przyjaciólmi, to to nie oznacza, że chcę sie z nim spotykać i że na coś liczę :o To oznacza, rozstańmy się w zgodzie, spokojnie bez scen i nie działajmy przeciwko sobie :o

Gość eksa
ale wierzycie w przyjazn po czasie milczenia między ludźmi, którzy chcieli stworzyć związek?

Gość kiedy mówie do eks
nie wiem :o być może, ale ja nigdy nie próbowałam. Z moimi eks mówimy sobie przy przypadkowych spotkaniach cześć i tyle

Gość ja się chcę przyjaźnić z kimś
ja mam za sobą 4 dłuższe związki (najkrótszy 5 miesięcy) i utrzymuję kontakt ze wszystkimi byłymi zapraszam je gdzieś, gadamy, dwie z nich mają już dzieci na nic nie liczę, o żadnym seksie nie ma mowy, to po prostu fajne osoby, które dużo dla mnie znaczyły a teraz je lubię

Gość tvn styleeeeeee
moja byla zaproponowala "zostanmy przyjaciolmi" ale ja jej odpowiedzialem nie chce byc twoim przyjacielem

Gość eksa
jak dziewczyna mówi przy rozstaniu rozstańmy się ale zostańmy przyjaciółmi, to moim zdaniem chemia minęła, ale nie chce chłopaka urazić i być może chce pokazać swą wyższość, bo jemu zapewne jeszcze na nie zależy.

Gość kiedy mówie do eks
ja chcę raczej ładnie zakończyć, niż okazywać jakąkolwiek wyższość :o Bo nie rozumiem, co to ma do rzeczy :o

Gość eksa
ale po co komu ładne zakończenie znajomości, zwłaszcza jak drugiej stronie jeszcze zależy?

Gość elegancki macho
kobiety trzeba trzymac krotko

Gość asdfds
bo lubia stawiac sprawe na zasadzie - jak bedziesz grzeczny to moze wrocisz, albo chca cos od goscia jescze wyzulic - jakas pomoc wsparcie jak zycie im sie zacznie walic.. zreszta dla kobiety wazen sa takei sprawy jak okazywanie im zainteresowania itp. moja metoda to zero kontatku z bylymi. w zasadzie malo kobiet uprawia seks ze swoimi ex ktorych zostawili dlatego zeby im bylo razniej iwec nie widze powodu dla ktorego mialbym roibc podobnie w ten inny sposob - tj. robic z siebie pogotowie pocieszycielsko-opiekuncze dla swojej ex

Gość to raczej faceci chcą
przynajmniej tak jest w tych przypadkach które znam -A powodów może być wiele - Do pogadania - bo nie chcą sobie zamykać furtki, powrotu -bo są przywiązani do siebie emocjonalnie -Można ich wykożystać do sex i dlugo by można wymieniać ..................

Gość byla mojego chciala
ale on nie chcial, ja z reszta tez. a jesli chodzi o nia to chciala go odzyskac, nie stracic z oczu. i wydzwaniala nawet jak jej mowil ze nie ma o czym z nia gadac i zeby dala spokoj sobie i nam

Gość też zajrzyj do biblioteki ...
A ja nie rozumiem, jak można udawać, że od tej pory nie zna się człowieka? Mnie nigdy tak wielkie emocje nie towarzyszyły, aby nie umieć się z nimi przyjaźnić ... Myślę, ze nie potrafią sie przyjaźnić ludzie, którzy bardzo boleśnie to przeżyli ... Ja nie ... więc mogę spokojnie ... choć czasem nie mam wyboru muszę unikać, bo bywają upierdliwi ... i krążą jak muchy .. ale jak się z tym uporają to nie ma sprawy .. :)