Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia280591

Nadmierne owłosienie u kobiet

Polecane posty

Mam 16 lat i mam nadmierne owłosienie . Włosy rosną mi wszędzie gdzie mogą niema na moim ciele miejsca gdzie włosów niema . Mam włosy na plecach , na klace piersiowej ( dużo pojedynczych czarnych włosów ) na nogach jak ogolę to już na drugi dzień małe czarne kujące włosy a na łydach styłu mam długie czarne zakręcone włoski na pośladkach też mam włosy takie same włosy . A najgorsze jest to , że mam brodę gole ją codziennie już ten zarost mam gruby i coraz bardziej jest mi trudniej go ogolić . Do jakiego lekarza mam się z tym zgłosić . PROSZĘ POMOŚCIE MI .

Gość jolaaaaaaaaa
do endokrynologa.

Gość joAsiaaa23
albo ginekologa-endokrynologa

Gość agieie
po pierwsze i najważniejsze nie gól tego .. depiluj woskiem, a najlepiej to idź na laser, pogadaj z rodzicami moze dadza Ci jeden zabieg sama broda to ok 300zł trzeba zrobic ok. 3-4 co 2-3 miesiace. i idz do dobrego ginekologa.

idę 21.05 do endokrynologa a do edro. - gine. byłam raz i dała mi skierowanie do sama siebie ale do innej przychodni :/ na jakieś badania ( hormonalne ) . Ciekawe co mi powie . Napisze co mi powiedziała :)

Gość Lilka91
Mam podobny problem. Wlosy rosna mi na gornej i dolnej czesci brzucha, na piersiach (malutkie i dosc cienkie na szczescie), posladkach tez cienkie. Mam takze malego wasika ktorego, cale szczescie widac dopiero gdy sie przyjrze ale i tak mi przeszkadza. najwiekszy problem mam z brzuchem i musze golic te wloski dosc czesto. ;/ Mialam kiedys robione badania na hormony u endykronologa i nie wykazaly nic niepokojacego, wiec potracilam sie juz w tym. ;/

Była na USG narządów rodnych czy coś takiego . Lekarzy pytała i w jednym z tych pytań zadał mi pytanie czy jestem cnotką , odpowiedziałam TAK . Kazał mi się położyć na kozetce i rozebrać się od pasa w duł . I myślałam , ze będę miała USG tak jak kobiety w ciąży po brzuchu , a on założył na taką kamerze prezerwatyw i wsadził mi ją do pochwy . Czy lekarz powinien mi robić tak te USG kiedy jestem dziewicą ?? Czekam na odpowiedz :)