kasia280591 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Mam 16 lat i mam nadmierne owłosienie . Włosy rosną mi wszędzie gdzie mogą niema na moim ciele miejsca gdzie włosów niema . Mam włosy na plecach , na klace piersiowej ( dużo pojedynczych czarnych włosów ) na nogach jak ogolę to już na drugi dzień małe czarne kujące włosy a na łydach styłu mam długie czarne zakręcone włoski na pośladkach też mam włosy takie same włosy . A najgorsze jest to , że mam brodę gole ją codziennie już ten zarost mam gruby i coraz bardziej jest mi trudniej go ogolić . Do jakiego lekarza mam się z tym zgłosić . PROSZĘ POMOŚCIE MI . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolaaaaaaaaa Napisano Kwiecień 12, 2008 do endokrynologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joAsiaaa23 Napisano Kwiecień 12, 2008 albo ginekologa-endokrynologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agieie Napisano Kwiecień 12, 2008 po pierwsze i najważniejsze nie gól tego .. depiluj woskiem, a najlepiej to idź na laser, pogadaj z rodzicami moze dadza Ci jeden zabieg sama broda to ok 300zł trzeba zrobic ok. 3-4 co 2-3 miesiace. i idz do dobrego ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia280591 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 idę 21.05 do endokrynologa a do edro. - gine. byłam raz i dała mi skierowanie do sama siebie ale do innej przychodni :/ na jakieś badania ( hormonalne ) . Ciekawe co mi powie . Napisze co mi powiedziała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lilka91 Napisano Kwiecień 12, 2008 Mam podobny problem. Wlosy rosna mi na gornej i dolnej czesci brzucha, na piersiach (malutkie i dosc cienkie na szczescie), posladkach tez cienkie. Mam takze malego wasika ktorego, cale szczescie widac dopiero gdy sie przyjrze ale i tak mi przeszkadza. najwiekszy problem mam z brzuchem i musze golic te wloski dosc czesto. ;/ Mialam kiedys robione badania na hormony u endykronologa i nie wykazaly nic niepokojacego, wiec potracilam sie juz w tym. ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia280591 0 Napisano Kwiecień 16, 2008 Była na USG narządów rodnych czy coś takiego . Lekarzy pytała i w jednym z tych pytań zadał mi pytanie czy jestem cnotką , odpowiedziałam TAK . Kazał mi się położyć na kozetce i rozebrać się od pasa w duł . I myślałam , ze będę miała USG tak jak kobiety w ciąży po brzuchu , a on założył na taką kamerze prezerwatyw i wsadził mi ją do pochwy . Czy lekarz powinien mi robić tak te USG kiedy jestem dziewicą ?? Czekam na odpowiedz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach