Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona na maksa

dzisiaj rano upadlam

Polecane posty

wstalam z rana do ubikacji i jakiz szok - doslownie nogi sie podemna ugiely i upadlam. probowalam wstac i znowu to samo, jakbym nie miala wladzy nad wlasnymi nogami. trzecia proba sie powiodla. jestem zaszokowana i wystraszona. mam dopiero 24 lata. jest soba ale w poniedzialek zamierzam udac sie do lekarza. moze macie jednak jakies pojecie co to jest, skad sie bierze i co powiedziec lekarzowi, jakie badania zrobic. teraz chodze normalnie, nie odczwam zadnego bolu ani nic z tych rzeczy, jakis czas temu mialam robione wszytkie badania i wszytko bylo ok. mam jednak niedoczynnosc tarzcycy i biore tabletki antykoncepcyjne. pisze bo nie wiem czy to ma wplyw.

up up up

Gość aniawg
miże zwyczajnie słabo ci sie zrobiło Dziś jest taka pogoda że ja tez ledwo chodze zrobie jedna rzecz i musze odpocząć jak stara babcia dosłownie

Gość Adriana proponuję
a palisz papierosy? bo mi papierosy dawały taki efekt, a z tabletkami to juz wogóle

Gość nie chcę straszyć ale
uprzedzę miałem koleżanke, która kiedyś rano się przewróciła, ot tak, nie wiedziała, co się stało... poszła do lekarza, bo skręciła sobie nogę okazało się, że jest chora na stwardnienie rozsiane, w wieku 20 lat choroba dała już o sobie znać...

Gość LuckyLove
juz rad nie daje cza radzi sobie samemu nie pisze to nie ma sensu bo zyjemy w dobie medycyny lekarz jest wielki autorytetem idz do lekarza i ta to na wiele nic nie pomoze

Gość straszne to jest
może to od kręgosłupa być... mój kolega kiedyś padł jak sparaliżowany i nie mogł się ruszyć, samo mu przeszło i nie poszedł z tym do lekarza...

tez o tym mysle. z kregoslupem nie zadnych problemow, nie pale, pije niewiele, raz na jakis czas. wczoraj pol litra piwa, moze ciut wiecej. chodze i sie denerwuje, czytam o stwarnieniu i z jednej strony sie boje a z drugiej to nie wiem bo innych objawow nie mam. w kazdym razie jestem przerazona bo nigdy wczesniej sie nie zdarzylo.

aha, dodam, ze nie jestem przemeczona a przynajmniej sie tak nie czuje chociaz mam meczaca prace i czasami po prostu musze sie polozyc. praca jest miejscami nudna wiec czasem ziewam ale zdecydowanie przemeczona nie jestem a to tez jeden z pierwszych objawow.

a co do nog to wlasniewie nie pamietam. bylam w takim szoku ze nie widziedzialam co sie dzieje. od czasu do czasu jak zlopie kawe jak kon to zdarza mi sie ze lapie mnie skurcz, co do sportu to mecze sie bo mam lekka nadwage i ogolnie nieruchawa jestem ale dlugie chodzenie nie sprawia mi zadnych trudnosci.

Gość LuckyLove
wypilem troche to i wylewny jestem kawa wyplukuje magnez i nie tylko i inne mineraly a magnez odpowiada za napiecie miesni

Gość LuckLove
tarczyc pi :) wyleczyc trzeba po co z nia zyc bes sensu

Gość uzupełnij brak minerałów
pij onyx