Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakira

24 lata i 3 facetów na koncie.. mało, dużo, czy normalnie?

Polecane posty

Gość nbvgre
powyzej normy . W tym wieku powinnas miec maksymalnie 1-2 partnerów.

Gość w normie
Heheh sliczna dziewica i brzydka ladacznica... tak? dziwne.

Gość tylko ze dzisiaj jest
nie mowie, ze tak jest, czesto jest odwrotnie. tylko, ze niektorzy wytrawni kobieciarze szukaja sobie slicznej dziewicy, mimo, ze sami mieli mnostwo kobiet

Gość w normie
No i zaimpnuje jej tym i tamtym i traci biedna swoj ''wianuszek" :p i nie jest juz biedna dziewica a jak raz sprubowala no to co, po tem jest juz z gorki...

tylko, ze taki facet najczesciej szuka takiej kobiety w celu ozenku, wiec raczej ona nie bedzie dla niego na jedna noc

Gość gfder
JA chce dziewice !!!!

Gość w normie
nie prawda!ozenku taki to sie nie chce za predko zenic, zle mu napewno nie jest jak ma dobry bajer a laski na to leca bez wzgleu na to czy to dziewica czy nie

ja nie chce koniecznie dziewicy, ale wiem, ze jak trafie na kobieta nie dziewice, to jej przeszlosc bedzie mnie bolec

ale jak taki maczo zauroczy sie w pieknej dziewicy to jest dla niej gotowy wszystko zrobic

Gość facet nowoczesny
a tacy jak ja to koncza z kobietami co mialy kilku partnerow, mimo, ze jestem prawiczkiem

Gość w normie
mam kolezanke jest w moim wieku (22)i jest dziewica. Chynba jako jedyna z dziewczyn w moim wieku jakie znam. Byla w dluzszym zwiazku (rowniz z prawiczkiem)on nalegal na seks ona byla nie ugieta bo twierdzila ze nie jest pewna czy to ten . rozstali sie, ona z nim zerwala bo pisal sms do kolezanek jak twierdzil. Jej zdaniem te smsy byly zbyt mile...

no to podejrzewam, ze taka pewnie dziewica z niej srednia, skoro byli dlugo ze soba, to na pewno doszlo miedzy nimi do nagosci i pieszczot na golasa. dziewica po nagich, rozbieranych randkach to taka srednia dziewica

Gość 213
tylko ze dzisiaj jest ..śmieszny jesteś :D

Gość w normie
oszalales chyba, jak ja znam to nie dala nawet za cycka potrzymac :) dziwnie to zabrzmialo..., ten zwiazek trwal rok wiec nie za dlugo, mysle ze raczej nie zdazyli dojsc do etapu pieszczot

wiesz pisalas wczesniej, ze dziewczyna, ktora miala 4 partnerow zasluguje na milosci i szacunek, wiec dlaczego ma konczyc z babiarzem? a twoim zdaniem dziewczyna, ktora miala 4 partnerow w wieku 20-22 lat to nie podchodzi troche pod faceciare? co chwile nowy chlopak, niejeden partner seksualny...

Gość 213
ten temat jest już nudny pozatym autorze nie musisz się zaraz z pierwszą żenic fakt teraz ludzie zmieniają partnerów jak rękawiczki ale napewno nie wszyscy a odnośnie dziewictwa to fajnie by było byc tym pierwszym ale nieoszukujmy się takie rzeczy to tylko w erze niestety :( i ciekawe czy te wszystkie wypowiedzi są szczere

Gość 213
kurde jak bym miał na koncie jedną dziewczynę to by mi wisiało czy kolejna będzie dziewicą czy by m był dla niej np 3 :) należy też patrzec na siebie .

Gość w normie
jak juz wczesniej pisalam kazdy niech pilnuje swojego tylka. Ja nie osadzam nikogo. Jak ktos lubi to jego sprawa. A ty nie siedz tyle przed komputerem bo ci wszystkie dziewice sprzed nosa sprzatna bajeranci i macho ;)

Gość 213
w normie ... z tym ostatnim wpisem to się zgadzam :)

nie zalezy mi w sumie na dziewicy, jak trafie na nie dziewice to bede mial przynajmniej dobry powod do narzekania i uzalania sie

Gość ghjghgkdw
tylko ze dzisiaj jest--->to kogo Ty w końcu chcesz?Raz chcesz dziewice,potem zmieniasz zdanie?

chce milosci, nie musi byc dziewica, ale jak nie bedzie to bedzie mnie to bolec i bede z tym cierpial i sie tym zadreczal, ale jak bede ja kochal, to bede musial z tym zyc

Gość upupupuppppppppp

w normie - ja po prostu uwazam, ze miejsce dziewczyny co w wieku 20-22 lat miala 4 partnerow jest raczej przy babiarzu. taki bedzie dla niej odpowiedni

Gość w normie
proste , z prawiczkiem by sie w łozku zanudzila.

Gość okmnji
a ja mam 19 lat i 8 facetow na koncie:)))

Gość buzzkkaa
30 lat i tylko jeden :)

Gość ogryzek.
A ja 23 skończone i żadnego :D :O

Gość jakira
ej ludzie... ci co maja 23, 24 lata i wiecej i żadnego sexu na koncie.. naprawde nie wiecie co tracicie! młode ciało ma sie raz w życiu... niestety ;) zycie jest tylko jedno! z tych moich 3 facetów to z jednym byłam 4 lata. z pozostałymi nie łaczyły mnie powazniejsze związki, raczej znajomość z sexem, i tyle. choć powiem ze za każdym razem bylam zauroczona, ale to nie była miłośc, chyba bardziej poążdanie. ale niczego nie żałuje!

w normie - czyli odrzucilabys prawiczka? a ty kolezanko wyzej nie masz czym sie chwalic, ze spalas z facetami bez milosci :o to nie jest powod do dumy :(