Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdfdfdf

zadam proste pytanie-poco kobiety sie malujecie?

Polecane posty

Gość dfdfdfdfdf
tylko ze codzienne malowanie ktore niejako ma kobiete odswiezac,odmładniac w rzeczywistosci działajac na jej skore destrukcyjnie powoduje,ze 31 latki wygladaja jak stare lampucery bez tej maski...

Niektóre kobiety są wręcz zmuszone do malowania sie, bo np. mają jakies przebarwienia ktorych sie wstydzą a mając makijaz mogą je zakryc. Ja lubie sie malowac i potrafie to robic. tzn nakladam tylko fluid zeby miec ladny kolor skóry i tuszuję rzęsy. nie ma nic złego ze chce podkreslic oczy itd.

19:21 dfdfdfdfdf postawiłem poprostu teze do weryfikacji,czy malujecie sie ,bo wstydzicie sie swojego prawdziwego oblicza i chcecie byc kims innym niz jestescie w rzeczywistosci(co wydaje mi sie najbardziej prawdopodobne) czy chcecie byc piekne -lecz nie dla siebie ale dla nas-mezczyzn.... ___________ czy tobie nudzi się, czy po prostu tak prostą osobą jesteś ?

bo 31 latki juz maja tak ze dwojke dzieci ,pare lat wiecej , znam 20latki co sie nie maluja i wygladaja jak lampucery

Gość a ja wiem po co
wiesz po co to sie nogi pocą , a po jajco sie malujemy

Gość dfdfdfdfdf
owoc_granatu -uderz w stół a norzyce sie odezwa

Gość nie chcę straszyć ale
Zależy jakie:/ Doda ma tyle lat co moja dziewczyna a wygląda od niej starzej o jakieś 10 lat, tragedia. Moja dziewczyna miała kiedyś trądzik, podobno malowała się już w wieku 13 lat, a teraz ma praktycznie idealną, milutką cerę i ładną, młodą twarz. W wakacje myje się rano, używa kremu i wygląda ok. Jak sie pkmaluje też wygląda ok, zawsze wygląda ok. Ty chłopie chyba kobiety widujesz tylko w autobusie:O

Gość nie chcę straszyć ale
Poza tym ona maluje się też dlatego, że ma suchą skórę, musi zaraz po umyciu smarowac się kremem, w zimę takim tłustym, bez kremu, jakiegoś pudru, po prostu skóra jej wysycha i schodzi potem. te kosmetyki chronią też trochę skórę przed słońcem, mrozem, itd. A nie zawsze można iść do pracy czy na imprezę z kremem dla narciarzy na twarzy.

Gość hmm ...............
Maluje się - nie podoba mi się takie określenie ... więc robię makijaż :P, bo mam taką możliwość ... proste ... To tak jakby zapytać, po co korzystamy z perfum ... przecież nie po to aby zakryć brzydkie zapachy ... lubimy pachnieć i mamy taką możliwość, to korzystamy z tego ... Głupie pytanie ... :P

Gość ciastko z kremem smietankowym
ja sie maluje po to, zeby podkreslic swoja urode, czasem zakry cos, czego nie powinno byc widac (np. przebarwienie, krostke). czasem makijaz po prostu poprawia humor, pozwala sie poczuc lepiej i ladniej. poza tym kobiety w wiekszosci maluja sie po to, zeby podobac sie drugiej kobiecie gdyz mezczyzni makijazu nie zauwazaja, a jesli juz, to nie pod takim katem jak druga kobieta poza tym presja spoleczna. jedna, druga, trzecia i dalej wszystkie.

Gość basia54
bo bez makijazu by straszyla

moja kochana się maluje bo jest blondynką i ma jasne rzęsy a jak sobie pomaluje ma lepszy humor i jest ładniejsza i już.

nie taka baba straszna jak sie pomaluje:D:D:D nie znoszę sie malowac:O straszna jestem:classic_cool:

lubie to robić :) na codzien delikatnie a wieczorem wyraziscie - dzieki temu moge uwydatnic moją \"zmienność\" nastroju ,humoru:D

Gość bo paszkil jestem
a luzdi nie chce straszyc

jak dziewczyna ma dobrze zrobiony makijaż dzienny to facet myśli, ze jest ładna a nie pomalowana :P

Gość wRFWRFW
po pierwsze do autora, wcale cie nie obraziłam, naucz się czytać, po drugie ja się nie wstydze swojej facjaty bez makijażu, mimo 26 lat mam wciąż ładną i gładką cerę.. mogłabym chodzic bez tapety gdybym sie czuła w 100% pewna siebie

oczywiscie makijaz dodaje uroku dziewczynie, ja bez makijazu czuje sie dziwnie -nie ubrana rano -pizama, kapcie i bez makijazu - nie otwieram drzwi nikomu!

Ja mam 30-tkę i rzadko się maluję. Należę do tych bab szczęśliwych, którym natura da ła ładną cerę i nie muszę przykrywać jej żadnymi fluidami, podkładami itp. A z makijażem czy bez - czuję się tak samo.

Gość marcysiankaaaa
maluje sie, bo mam nieciekawą cerę, jasną oprawę oczu, za to ładne rysy. Jak sie pomaziam, ukrywam wszelkie niedostatki, a moja twarz nabiera wyrazistosci, oczy sa piękne. Uwielbiam makijaż, poprawia mi nastrój, czuję się atrakcyjna. Bez niego, to dla mnie-jak bez majtek. a po coś te kosmetyki w końcu są. Takie czasy. Kobieta lubi pięknie wygladać, taką ma naturę. Jak zapodam se kolorki na twarz, to i świat jest od razu bardziej kolorowy :D

jest makijaz lekki i mocny ! nie lubie makijazu mocnego t tymi czarnymi kreskami wkolo oczu ,takimi grubymi ! co myslicie o tym ?