Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość termos z herbata

czy jest ktos teraz, kto sie nudzi?

Polecane posty

Gość termos z herbata

i moze ma ochote troszke porozmawiac?

Gość termos z herbata
a co masz do zrobienia??

Mówiąc wprost to fchooj i jeszcze trochę. A się zebrać od kilku dni nie mogę. Wszelkiego typu zaległości i szkoda ich nawet wymieniać :) Tłumaczę to sobie wiosennym przesileniem ale to się chyba lenistwo nazywa. Poza tym siedzę cały dzień na Kafe i udzielam się w mega durnych topikach... Poza tym oczywiście :classic_cool:

taaaa, moim zdaniem to przesilenie - spoko jesteś usprawiedliwiona. Ja od 3 godzin lezę w łóżku i tez siedzę na kafe, ale ja w przeciwieństwie do ciebie nie mam nawet nic ciekawego do zrobienia...

Dzięki :) A to Kafe chyba idealny sposób na nudę choć ostatnio też tu jakoś nudno się zrobiło nie wiedzieć czemu. Niby ja też bym gdzieś poszła ale mi się nawet nie chce... :O

iii tam no to wszystko można zmienić. Wizyta u fryzjera, poza tym słońce będzie świecić coraz mocniej to się opalisz a jak nie to zafunduj sobie samoopalacz albo wizytę w solarium, żebyś się lekko opaliła ( a nie spaliła) i po kłopocie :)

Tajemnica :classic_cool: Boje się, że mnie ktoś rozpozna:P I tak już za dużo napisałam na tym forum :D A Ty ? Czy to też tajemnica? :)