Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janiulka25

Trudno mi uwierzyć w szczęscie-czy wam też?

Polecane posty

Gość janiulka25

Robię drugi fakultet, skończyłam studia z wyróżnieniem, poznałam wspaniałego mężczyznę, którego kocham całym sercem, czuję, że i On mnie kocha! Niczego mi nie brakuje.Więc pomyslicie, w czym problem?? Otóż w tym,że ciągle doszukuję się dziury w całym! Boję się ,że wszystko się rozsypie...mam sporo zajęć, ale i tak zawsze znajduję czas na rozmyślanie w ten sposób.Poradźcie coś , jak to zmienić??To moje czarnowidztwo mnie dobija!

Gość tęsknotka
nie myśl...

już w Biblii napisano, stanie się to czego się obawiasz, a więc pomyśl trochę pozytywniej...

Gość przyznaje się bez bicia
ja tak miałam z poprzednim facetem :O a z tym z którym jestem jest ok :)) jestem pewna jego uczuć bardziej niz swoich i wiem ze pójdzie za mną na koniec świata ....."unoszę się nad ziemią i wiem że to uczucie jest szczere i prawdziwe". Nie jest tak ze nie mieliśmy problemów ale to wszędzie tak jest. Ale co do niego jestem go pewna jak tego że teraz tu siedzę i piszę. u mnie jak widać to była intuicja która jest jak wiadomo mądrzejsza, okazało się że facet był zdrajcą i dukiem.

Gość janiulka25
ja też jestem pewna jego uczuć, okazuje mi to...w sumie tu nie chodzi tylko o niego,a le o całe moje życie...