Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Estymona

Zauważyliście, że w Polsce jest coraz więcej czarnych??

Polecane posty

Gość hawohhl
solarium robi swoje

W sensie murzynów :P Jak to co z tego? To niedobrze. W Afryce niech siedzą bambusy jedne!

Gość do wszystkich ktorzy
ty idiotko-to wlasnie dzieki takim jak ty polska jest uwazana za zascianek europy kurwa ludzie zgnijecie kiedys w tej polsce

Gość no coz ....bywa
wlacz tvn 24 moze jakbys nie spedzal zycia na babskich forach to bys nie zadawal takich glupich pytan....

Gość no coz ....bywa
lepiej poczytac czy lepsze sa podpaski czy tampony nie?

Gość hehehe11112tu nie ma facetow
no wlasnie i z kim tu dyskutowac:)zenada

Gość no coz ....bywa
poszukaj pewnie znajdziesz nie bede ci ulatwiac na pewno znajdziesz tu cos na swoim poziomie powodzenia

Gość a coraz wiecej bialych
w tym Polakow, w Afryce sie pojawia, safari się, bialasom, zachciewa - a na palme z nimi!

Gość xdjviodjfmodmdkonv
Więcej nie, tym bardziej że dla niepoznaki czasem chodzą na purpurowo i w innych kolorkach. Ale mają coraz więcej władzy, ziemi, budynków, pieniędzy (oastatnio 5 miliardów dotacji rocznie) i pychy. Poza tym większość to chyba cioty bo unikają kobiet no i noszą sukienki, zboki jedne. Ale centrala w tym, no, Watykanie, zapenia im na razie bezkarność.

Ciesze sie ze w Polsce jest duzo wiecej czarnych ,Polacy sie przyzwyczaja do odmiennych ras ludzi,bo wiem ze jest duzo Polakow co nigdy nie widzieli czarnego !

Gość 213
czarni są spoko szkoda że zadnego nie znam :( ja do czarnych nic nie mam nawet fajnie by miec zgrabną mulatkę za żonke ;)

Gość Czrnych u nas niewielu
ale kolor skóry rzyca się w oczy więc jak cioś to trudno nie zauważyć jakby tak wszystkie polskie Żydy zmieniły się w Czarnych to by się okazało że rządza nami same Mośki :D

ja to w ogóle czarnych w Katowicach nie widuję , raz na miesiąc jakiś się napatoczy, już więcej jest Turków i skośnookich :) Koło mojej pracy mieszka nawet taka malutka Tajka :) niestety już zajęta