Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no za chiny nie pamiętam

mam takie pytanie.. pomóżcie, bo oszaleje!

Polecane posty

był kiedyś taki program na canal + z 10 lat temu, niekodowany. Leciał zaraz po bajkach rano :-p o różnych dziwnych stworach mieszkających np w rurach i innych miejscach w domu. Oglądałam to jako dziecko i miałam niezłego stracha :-p pamiętacie tytuł?

nie możliwe że nikt nie wie.. te robale prześladują mnie od dzieciństwa i muszę się teraz z nimi zmierzyć :-o

z reksiem nie mam aż takiej traumy, chociaż zawsze gorszyło mnie to że było mu widać odbyt jak wchodził do budy :-o

Gość trzydziestka31
Fraglesy?

nieee.. Powiem jeszcze że każdy odcinek był poświęcony innemu potworowi i wszystko było w formie niby dokumentalnej. Co taki robal je, gdzie mieszka, kiedy wyłazi.. :-o

czyli kolejna nieprzespana noc przede mną :-( jutro tu wróce i będe Was dalej męczyć aż sie dowiem :classic_cool:

Gość kurde pamiętam to
to były takie pacynki jak Muppety tylko akcja była gdzieś w kanałach. Też to oglądałam kurde. Ale też nie pamiętam za cholere. To było tak dawno. W poprzednim tysiącleciu.

Gość kurde pamiętam to
a może ty o czym innym piszesz, a ja o czym innym myślę. Hahahah.. zgłupiałam już.

Gość rapsodia
:) Ja też pamiętam ten program! Te stwory rzeczywiście były dziwne, niektóre poskręcane, inne owłosione, miały różne zwyczaje itp. Też byłam nimi zafascynowana i nawet nie tak dawno temu zastanawiałam się nad tytułem tego programu, ale doszłam do wniosku, ze w życiu sobie nie przypomnę, bo to było ładnych parę lat temu:( Ale chętnie bym go sobie obejrzała jeszcze raz.

to nie były pacynki, program był animowany z tego co pamiętam chyba czarno- biały. Niestety mam strasznie mgliste wspomnienia :-( pamiętam jeszcze że na początku zawsze były pokazywane takie boksy które się otwierały i za każdym był inny stwór. każdy odcinek trwał ok 10 minut.

Gość coś mi świta
a no to wiem o co chodzi. występowałam kiedyś w jednym z odcinków. Dostałam dyplom za najlepsze monstrum lat 90

kotś sobie przypomniał może :-p ?

Gość rapsodia
chyba naprawdę nikt tego nie kojarzy:( Aha, wydaje mi się, że program nie był czarno- biały, tylko kolorowy i coś mi świta, że był produkcji francuskiej, ale mogę się mylić. Chyba najlepiej byłoby napisać maila do canal plus i u samego źródła się dowiedzieć, co to właściwie było... oni chyba będą pamiętali:p