Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmmm Norma

Czy to normalne????

Polecane posty

Gość Hmmm Norma

Współżyć w wieku 16 lat... Będąc z chłopakiem półtora roku??

Gość Hmmm Norma
No bo dużo osób mi mówi że nie... chociaż jestem przygotowana na 100% i wiem że tego chce bo go kocham

no to nie słuchaj innych osób i zrób co uważasz za stosowne. A i pamiętaj o antykoncepcji!! spokojnej nocy:)

Normalne, normalne jeśli naprawdę go kochasz, on kocha ciebie i masz do niego zaufanie ale zrób wszystkim (a szczególnie sobie) przysługę i poucz się o cyklach kobiecych, o antykoncepcji, o niepożądanych skutkach związanymi ze współżyciem (nie tylko ciąża ale też różne choroby przenoszone drogą płciową). I szukaj wiadomości z wiarygodnych źródeł (nie forum i nie \"a bo koleżanka mówiła\"). Piszę to trochę złośliwie, ale po co masz być następną osobą, która zachodzi w urojoną ciążę, bo facet ją dotkną penisem. :( :( :( :( :( Chyba za długo tu już siedzę

Gość wiolkaxxd
TAK :)

to nie chodzi o wiek, tylko o to czy jestes na tyle odpowiedzialna, dojrzała psychicznie no i czy wiesz jak się skutecznie zabezpieczyć :) a co najważniejsze...mężczyzna. Musisz mu ufać. Ja tez zaczełam mając 16 lat i nie żałuję, bo zaczęłam z odpowiednim facetem, z którym swoją drogą, jestem do dziś:)

Gość ja powiem w inny sposob
Tak, teraz to zupelnie normalne :/

Gość tak tak prawdziwa miłość
w wieku 16 lat.... pogadamy za co najmniej 5 czy ona taka prawdziwa była. zajrzyj tu wtedy.