Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dark reqiuem

Dlaczego jako facet jestem narażony na robienie z siebie idioty ?

Polecane posty

Gość dark reqiuem

bo tak jest za każdym razem jak jakaś dziewczyna daje ci kosza...robisz pierwszy krok, przełamujesz swoje obawy, strach itd, po czy jak się dziewczynie fizycznie nie podobasz to bez cienia zrozumienia traktuje twoje uczucia jak wycieraczkę...dlaczego wy nie robicie pierwszego kroku...nas odrzucenie boli tak samo jak was.....dzisiaj jestem po prostu wściekły.....juź nigdy więcej nie odkryje kart pierwszy

Gość gyhhh
Co znaczy traktuje jak wycieraczke???? co Ci zrbila?

Gość dark reqiuem
zero nawet próby zrozumienia...potraktowała gorzej , niż osobie której odmawiasz wzięcia ulotki na mieście...ale tak dużo kobiet robi...bo wtedy czujecie , że macie przewagę i leczycie wszystkie wasze niepowodzenia i frustracje na niewinnych facetach

Gość
Po prostu kiepski jesteś :P

Gość gyhhh
no coz. widocznie lokujesz uczucia, obawy i co tam wymieniles w osobach, ktore nie maja za grosz inteligencji i empatii. czyja to wina?

Gość dark reqiuem
wybieracie sobie lovelasów a potem płacz i "karanie" normalnych bo tamtym nic nie jesteście wstanie zrobić......

Gość dejot
one zawsze tobie wmówią wine...nigdy sobie...

Gość gyhhh
a co jest winna kobieta ze jej sie facet nie podoba? mozna ja jedynie okreslic jako nieempatyczna i bez wyobrazni. ale kto ci kaze sie w takich zakochiwac. nie wszystkie kobiety takie sa.

Gość dark reqiuem
ale dlaczego to zawsze faceci muszą odkrywać karty ? dlaczego nie może być tak, że to was 10 facetów odrzuci a jeden pokocha ? zwisa mi to już, zabiłyście cały entuzjazm i radość życia jaką miałem....Drogie Panie WSZYSTKIEGO NAJGORSZEGO.....należy wam się...

Gość
Kolejny dysfunkcyjny... :o

Gość dejot
a niech się tu wyżyje ....bronisz mu ?

Gość niedobra jedza
Ja też zawsze myślałam, że jak się jakich chłopak we mnie zakocha to będę miła, zakochana w nim, itp. Ale tak kolorowo nie jest. jeśli to nie ten jedyny to nic sie nie da na to poradzić

Gość
Nie, nie bronię. Pytanie - po co? Pomoże mu? Zmieni rzeczywistość? Zmieni siebie? Kolejny pusiopodobny.

Gość ostatnio
miałam taka sytuacje odrzuciłam faceta...bo mnie nie pociagał fizycznie, mentalnie tez nie w sumie... nie zrobiłabym tego w tak bezpośredni sposób ale on swoja niepohamowana namolnością i insynuowaniem w towarzystwie naszych znajomych ze cos nas łaczy, po prostu mnie do tego zmusił.... A do autora faceci tez odrzucaja tak samo jak kobiety nie mozna sie do niczego zmusszac .... ja bym nie mogła, jakas iskra musi byc

Gość dejot
Pocą to się nogi nocą....lepiej niech tu to wyrzuci, niż maiłby iść na miasto upić się i jakiejś lasce rozbić szklanke na twarzy...Ostatnio widziałem taką akcje w Poznaniu..masakra

Gość niedobra jedza
Tylko, że faceci porzucają większość dziewczyn po tym jak już je uwiodą :O

Gość ostatnio
no własnie....kobiety przynajmniej sa uczciwe:P

Gość niedobra jedza
popieram pomarańczowy nick wyżej :D my jesteśmy uczciwe :D

Gość dejot
wy uczciwe ???? nie znam bardziej fałszywego stworzenia na ziemi niż kobieta...

Gość
dejot => sorki, ale jak uz mam się wyżyć to z facetami szukam guza :o Każdy desperat = świr? Chyba sobie przedpokój zaminuję :P

pomyśl sobie, ze to przeciez nie boli i nie musisz udawać się po poradę lekarską... w końcu chyba nie sądzileś, ze los zorganizował tutaj przydział dla Ciebie i będziesz pociągał większość spotykanych kobiet :-D poza tym jak ktoś wyżej wspomniał, tak jest urządzony świat i nic na to nie poradzsz, przystosuj się p.s. ja odmawiam subtelnie tzn mam zawsze ważne powody dla których nie mogę :-P

Gość ostatnio
no i wracajac do opisanej przeze mnie sytuacji ten mój kolega powiedział, ze byłam podła mówiac mu ze mnie nie pociaga jako facet i ze mogłam powiedzieć cokolwiek innego ale nie to (mimo ze głownym powodem jaki podałam była roznica charakterów, wieku, jego stylu zycia i faktu ze jest rozwodnikiem....:/)

Gość
polaola => jeśli się nie pdoba powód, aż nadto wystarczający. ostatnio => obcym mów co chcesz, kolegom... nieco ostrożniej. Przynajmniej, jeśli chcesz zachować kolegę. Aczkolwiek masz u mnie + za szczerość :P

Gość ostatnio
dejot --> tak, to współczuje Ci poznanych do tej pory kobiet kobiet...

Gość dejot
taka już wasza natura...

Gość ostatnio
Apostoł --> w zyciu generalnie jestem szczera, czasem na tym trace, ale znam granice, a na tym panu mi nie zalezy, poniewaz dopiero teraz wychodzi z niego jego prawdziwe ja....tak jak myslałam ze bedzie w sumie dzieki za +, rozumiem ze tez cenisz szczerosc :)

Gość dejot
powiem tak teraz po koszu nie możesz go oceniać......... Męska Duma nadal ma się dobrze !