Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skad sie to bierze

Czemu kobiety robia loda obcym facetom na imprezach? Co im to daje?

Polecane posty

Gość loko
z pewnoscia chowaja sperme w buzi, potem wypluwaja do pojemniczka i podpisuja pojemniczki, potem same sie zapladniaja, ale oczywiscie z takkimi co maja fure kasy, zeby dzieciom niczego nie brakowalo iim tez...... :P a alimenty sa nie male, szczegolnie od takich "bogaczy" :P

boskie pytanie. Ciekawe tez dlaczego faceci na imprezach robia minete i w ogole dlaczego ludzie na imprezach uprawiaja seks w dowolnej postaci ;)Dziwne.

tu to się tylko pisze o łatwych dziewczynach.... takich które nie mają do siebie szacunku. A spróbowałaby się odezwać jakaś normalna dziewczyna to zaraz ją zjadą :)

Gość lodziareczka1987
Czemu uwazacie Nas za gorsze bo to lubimy? nie robie tego kazdemu tylko jak jest jakis przystojny facet to Lubie go zaciagnac do tolatety i troszke sie z nim pobawic....czy to dziwne ze moze to jakiejs dziewczynie sie podobac albo nawet smakowac? poza tym po alkoholu sie robi też rożne rzeczy hehe

Gość lulu badulu
eeee są pijane to nie czuja ze smierdzi

Gość MALINKA 3...
POWIEDZ CZEMU TAK SADZISZ SKORO JESTES PRAWICZKIEM NAWET NIEZNASZ SMAKU ROZKOSZY JAKA MOZE DAC KOBIETA NAWET POPRZEZ LODA OWSZEM MOZNA NA IMPREZIE ALE JEST JESZCZE COS TAKIEGO JAK UMYWALKA W TAKICH LOKALACH I SKAD TA PEWNOSC ZE JEAST NIEUMYTY? ONE POPROSTU TO LUBIA A JEST TO CUDOWNA ROZKOSZ.jESLI NIE PRUBOWALES NIE WYPOWIADAJ SIE NA TEN TEMAT

Gość MALINKA 3...
SKARBIE ALE LODA MOZNA ROBIC NIE TYLKO W TOALECIE WIESZ JESLI DOZNASZ TEJ ROZKOSZY ZMIENISZ ZDANIE NIEMOW ZE TY NIECHCIALBYS ABY TWOJA ZONA TOBIE ROBILA LODA NIEWIERZE

Ja tylko dodam,że często zagaduje laski pod tym kątem z necie. Naprowadzam rozmowę w taki sposób, że nic złego i takie tam. Jak już się otworzą to się okazuje, że 7o% lasek, ktore regularnie bywają na dyskotekach ma za sobą seks lub loda z obcym. A praktycznie każda była macana po dupie lub całowała się z obcym kolesiem. Poza tym około 70% populacji kobiet ma za sobą spontaniczny seks na imprezie, z kolegą lub na wakacjach. Jakbym wiedział ,że nie skasująpostu to mam jakieś 100 zdjęć lasek lub linków do NK które mi się przyznały do róznych świńst, a też kilkadziesiąt (około2) rozmów na skype i jakieś 10 filmów na skype. Mógłbym zrobić niezłą aferę, może nawet w TVN bny było. Mam filmik jak żona radnego z mojego miasta cipke pokazuje na skype :D Udawałem wtedy Polaka , ktory jest dyplomatą na Filipnach i głupia kobieta to łyknęła (rycząca 40-tka)

Gość to trzeba się szanować
dla kogoś? ja się szanuję dla samej siebie...jeśli ktoś ma ochotę np zrobić loda obcemu kolesiowi w kiblu i nie zrobi tego tylko dlatego, że np zależy mu na opinii społeczeństwa, to sam fakt, że ma na to ochotę jest paskudny.. a co do strasznej przeszłości kobiet, no to z kimś to robić musiały, więc faceci nie są lepsi...obie płcie siebie warte i tyle :) ja tam się nie przejmuje co robią inni, na dyskoteki nie chodzę i niewiele mnie obchodzi czy ktoś tam z kimś się bzyka...

Gość brangelinna
ja np nigdy prze nigdy bym nie zrobila zadnemu gosciowi dopiero co poznanemu loda, fuj, fakt kilka razy wyladowalam w lozku z nieznanym facetem ale do tego stopnia a za to mojemu facetowi robie to przynajmniej raz w tygodniu

Prawiczku pociesze cię;-)Jest dużo dziewczyn które się szanują,ja sama znam wiele takich...Tylko trzeba dobrze poszukać;-)

Gość to trzeba się szanować
nie rozumiecie co mam na myśli?????? ja się szanuję, bo po prostu chyba bym zwymiotowała jakbym miała dotknąć obcego faceta, zbliżyć się do niego, bleeee...zresztą szanowanie się to chyba złe słowo w tym wypadku, w ogóle dziwaczne jest to określenie.... ja po prostu nie wyobrażam sobie od tak od razu pozwolić sobie na taką bliskość jaką jest seks, zresztą to nie kwestia pozwalania sobie, tylko tego, że tej bliskości nie ma z kimś obcym, żeby otworzyć się przed kimś i szczerze mówić o sobie potrzebuję duuużo czasu i zaufania, a co dopiero jeśli chodzi o seks...więc jak ktoś mi mówi, że szanuje się dla swojego przyszłego partnera, to mi to zajeżdża po prostu jakąś hipokryzją-że miałby ochotę, ale nie zrobi tego, bo potem ktoś krzywo na to spojrzy...rozumiecie???

Gość brangelinna
dlaczego obrzydlistwo skoro uprawiam go z facetem ktorego sama zapoluje chyba widze stopien jego higieny i ogolniew umiem sama o siebie zadbac

Gość brangelinna
to sie nazywa pozadanie seksualne gdy czujesz nagla potrzebe zeby facet przejechal ci porzadnie tylek

Gość brangelinna
a to nic si ene dzieje bo i tak sie nie dowie hahaha ze niby ja ze niby z kim hahaha chlopie opanuj sie ..mlody jestes, poznasz jeszcze laske, wiekszosc w twoim wieku to prawiczki

Gość brangelinna
a to nic si ene dzieje bo i tak sie nie dowie hahaha ze niby ja ze niby z kim hahaha chlopie opanuj sie ..mlody jestes, poznasz jeszcze laske, wiekszosc w twoim wieku to prawiczki

Gość niech zyje naiwnosc
ale i tak nie dowiedzialem sie czemu dziewczyny wola robic loda innym facetom wlasnych sfacetow ie wstydza ze sa sukami?

Gość missblliss
bo są kurwami, nie szanują sie, maja kompleksy, mysla, że jak to zrobią to skocza w rankingach

Prawiczek, masz rację. W ten sposób można przegonić dziwkę - manifestując poglądy. Kiedyś jak byłem jeszcze młodszy jak ty to dziwiłem się dlaczego laski nagle przestają się odzywać, a to właśnie dlatego że wprost w rozmowie nazywałem pewne zachowania kurestwem :) Zresztą nadal tak robię i zaczyna się od tego, że : - ja taka nie jestem - no tak, ale nie wszystkie takie są - no właściwie masz rację - no, ale nie wiesz dlaczego tak robią to nie obrażaj ich - .. a koniec końców jak powiem wprost, że każda która dała dupy na imprezie lub nawet po kilku tygodniach znajomosci to szmata to od razu wściekłe oczy robią :classic_cool: Lubię czasem tak podenerwować laski. Najpierw myslą, że jestem jakiś ruchacz, a potem jak okazuje się że nie, to są wkurwione, że powiedziały o sobie zbyt dużo i wyszły na szmateksy

Gość laska11
nie każda dziewczyna która robi loda to kurwa, bo jesli tak to robi to ze skurwysynem i alfonsem. seks uprawia się z rożnych pobudek = najczęściej z naturalnej potrzeby bycia z kimś blisko. Na impresach jest łatwiej , jest nastój , jest najczęściej alkohol i jest luz. Ale to chuba nie jest rutyna że dziewczyny robią laskę a już na pewno nie każdemu facetowi.

Gość laska11
a tak wogóle to najprzyjemniej jest z własnym facetem - jesli tak nie macie panowie to znaczy że słabo się staracie w domu a przygód szukacie na imprezach - a moze chodzi wam o kolejną zdobycz , najczęściej w opowieściach.

Gość laska11
a normalny facet nie chce tego od obcej kobiety

"Ale to chuba nie jest rutyna że dziewczyny robią laskę a już na pewno nie każdemu facetowi." Na imprezie jest z reguły tylu facetów, że jest niemożliwością aby każdemu obciągała. Musiałaby zrobić 50 lodów w jedną noc :O Liczy się fakt, że robisz loda, nieważne komu. I dlatego jak jakaś robi loda - OBOJĘTNIE KOMU NA IMPREZIE to jest po prostu krowim łajnem, ścierą od zaszczanych kibli. Jest do końca życia naznaczona, chyba że będzie żałować swoich czynów. Ale kobiety nie są takie, żeby czegoś żałować :O

Gość laska11
uogólniasz takich dziewczyn które dają dupy na imprezach nie jest aż tak wiele a jeszcze mniej takich które robią loda. może spójrz na te pozostałe które tego nie robią.

Gość jkhb
robienie loda jest bardziej intymne niż stosunek. Loda robi się komuś kogo się kocha, kogo się nie brzydzi, seks oralny jest taką formą seksu, która wymaga zaufania, oddania partnerowi... a te szmaty robią to pierwszemu lepszemu kolesiowi, z fiutem śmierdzącym moczem.