Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skad sie to bierze

Czemu kobiety robia loda obcym facetom na imprezach? Co im to daje?

Polecane posty

Gość chyba tooo
to taki sposób na podryw tych facetów...:O Aby jak mają 3 kobiety do wyboru, byli z nią, bo ona najlepiej loda robi i taka wyzwolona:) Więc gdzie mu będzie lepiej.

Gość sesfdsgfsd
co wyw mowicie o upodleniu :O dajecie dupy bez zobowiazan i wg was to jest fajne bo robicie to z kolega na lozeczku, jest muzyczka, to nie jest upodlenie sie ze on po numerku sie zmyje i do nastepnego ma cie w dupie ? :O

Gość fabian
bo lubią

Gość Agnieszka Peikert
Ja robiłam na drutach adwokatowi i ochronirzowi .Nagrywałam to telefonem bo myślałam że może ich zaszantażuje :-) mam nagranie ,i kogo by to zainteresowało. Może koledzy syna mi doradzą oni przecierz znają się na multimediach .

Gość gość
Wcale nie głupi temat. Sama to zrobiłam na weselu tańczyłam z fajnym facetem mój siedział z rodzinką i popijali gdzieś po drugiej w nocy zabawa na całego wyszliśmy na spacer teren spory dużo zakamarków sama zaproponowałam byśmy się poprzytulali. Po chwili poszedł sprawdzić gdzie jego jest i się obmyć ja też umówiliśmy się za piętnaście minut. Spotkaliśmy się nie było czasu byłam bez majtek wypiełam tyłek by od razu mógł wejść. Musiałam uważać dni płodne po chili wyjęłam i wzięłam w usta i do oporu lał