Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadiya26l

Czy któraś z was używała krem REJENE...???na rozstępy

Polecane posty

Gość LENKA LESZNO
TAK JA JESTEM ZADOWOLONA Z KREMU REJENE MAM TROSZKE ALE TO SERIO NIE WIDAC MOICH ROZTEPOW A MIAŁAM DUZE BARDZO NIE PACZCIE NA OPINIE KUPCIE.... KAZDA KOBIETA MA INNA SKURE I KAZDEJ KOBIECIE INACZEJ DZIAŁA. JA JESTEM ZADOWOLONA JUZ NASTEPNA CIĄŻA SIE NIE PRZEJMUJE.POZDRAWIAM PA

Gość miii niiic niiie pomooglooo
W ciazy smarowalam brzuch kremem przeciwko rozstepom, ale i tak ok. 7 miesiaca rozstepy pooraly mi caly brzuch-do tego skora stala sie szklista-nie nadazala sie rozciagac-brzuch rosl bardzo szybko, w sumie 4,5 miesiaca przed porodem mialam taki, jaki niektore na koniec ciazy... Gdy urodzilam, dalej wygladalam jak bym byla w koncowce ciazy... Nosilam majtki uciskowe, ale brzuch mi nie zginal calkiem-jestem 3 lata po porodzie, waze tyle co przed ciaza-niecale 50 kg-ale zostala mi falda skory. Rozstepy sa, choc po poeodzie zuzylam litry kremow, majacych rzekomo je zlikwidowac badz zmniejszyc ich widocznosc... Jeszcze rok temu mialam paskudny ten flak-caly pomarszczony od rozstepow, z biegiem czasu zrobil sie troche mniejszy, choc nadal jest. Skora juz nabiera elastycznosci, nie jest juz tak pomarszczona i robi sie mila w dotyku w koncu a to dzieki temu, ze codziennie smaruje brzuch oliwka dla dzieci. Nie wiem, czy ta skora kiedykolwiek sie calkiem wstapi-nie licze na cud-ale nauczylam sie ja akceptowac-odpowiedni ciuch, nawet stroj kapielowy moga optycznie zdzialac cuda...

Któraś z pań napisała, że rozstępy to blizny, więc może krem na blizny po prostu może pomóc? Jestem na bieżąco z kremami, domowymi sposobami na rozstępy (http://usuwanierozstepow.edu.pl/- z tej strony czerpię informacje) I coraz częściej myślę, że tylko operacja może pomóc. Pora zacisnąć pasa i przyoszczędzić trochę pieniędzy. Pozdrawiam, Olga

Gość ewunia....:)
Ja zamówiłam reklamowany na tv krem na rozstępy renuee eternelle i wcale nie jest dobry , kosztował 35 euro więc zamówiłam 7 tubek bo pierwsze efekty miałby być po 7 tygodniach stosowania po dwa razy dziennie (tubka 90ml) i doszłam do wniosku że skóra jak wyglądała tak wygląda, rozstępy nie spłyciły się pomimo że nie mam wielkich (cienkie i zaledwie kilkanaście łącznie na obu udach)

Gość o_ile_mi_wiadomo__
o ile mi wiadomo przypadku rozstępów ciążowych nie ma reguł i niektórym osobom nawet najlepsze specyfiki nie pomogą, a u innych rozstępy się nie pojawią nawet jeśli osoby te nie będą używały żadnych szczególnych kosmetyków., ale uśredniając wydaje mi się że najlepsze na rynku są kremy z tego rankingu http://Kremnarozstepy.com.pl