Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuujowo

CHOLERA!!

Polecane posty

Gość chuujowo

:((((((

Gość chuujowo
dlaczego zycie jest takie niesprawiedliwe? dlaczego? :( jedna ma wszystko a druga prawwie nic. :( Ja - mała(155), gruba dupa i uda, okulary,płaskostopie,matka alkoholiczka,ciuchy do dupy. .. Ona - wysoka(166), idealna figura, tylko skolioza, zajebista rodzina, super ciuchy,modna, kurwa! kurwa! kurwa! chciałabym nie miec tej pieprzonej wady! (5,0) kurwa! :|:(

Gość akzeryt
okulary to nie jest wada . Niektorym laskom pasują , a przynajmniej wyglada sie madrzej w nich . A swiat ma byc niesprawiedliwy . Gdyby byl sprawiedliwy byloby zbyt pieknie.

Gość akzeryt
gruba d**a i uda to tez nie musi byc wada - nie kazdy lubi nekrofilie.

Gość chuujowo
jasne ze nie musze miec grubych ud i dupy! ale ciwczyłam praiwe dwa tygodnie cwiczenia po których miało spasc 4 cm w udach! i chuj nic sie nie zmieniło! :(

Gość agsgs
wysoka 166 o jacie rzeczywiscie

Gość akzeryt
ciwczyłam praiwe dwa tygodnie cwiczenia po których miało spasc 4 cm w udach! i ch*j nic sie nie zmieniło! szkleietory wcale nie sa lepsze . KObieta powinna byc miekka . A szkielet nie jest miekki

Gość chuujowo
jak sie ma 155 to 166 to wysoka :(

Gość chuujowo
dobra ale 53 w udach na wzrost 155 to strasznie duzo.. czuje sie jak grubas!

Gość do akzeryt
"gruba d**a i uda to tez nie musi byc wada - nie kazdy lubi nekrofilie." Ty w ogole wiesz o czym Ty piszesz? Slownik jezyka polskiego polecam na lekture przed snem.

Gość akzeryt
lepsza kobnieta poduszka niz kobieta sciana

Gość co to są 2 tygodnie
dietka i bieganie pomogą

Gość kjgf
ja mam 180 cm.. i czasami chcialabym miec mniej ;) nie martw sie

Gość akzeryt
myslisz ze takie modelki wychudzone sa atrakcyjne dla przecietnego faceta ? Chyba dla nekrofila . NIe kazdy lubi czuc kosci i jakby lezal na podlodze , gdy sie przyytula do kobiety .

Gość chuujowo
nie mam gdzie biegac,chyba ze po domu? ile czasu? 30 min codziennie po domu?

Gość a co nie wypuszczja cie
na dwór?

Gość tylko skolioza
dobre sobie:D tylko:D

Gość do akzeryt
ehh, o tym akurat decyduje gust, i pozwol decydowac zainteresowanym. Poszukiwane sa i chude, i szczuple i lepiej zbudowane. Mi chodzilo o to ze uzylas slowa "nekrofilia" nie wiedzac co ono oznacza, dlatego odeslalem Cie do slownika. Chociaz musze sie zgodzic, ze nei kazdy lubi nekrofilie :D A nawet jak lubi to musi sie powstrzymywac bo jest ona prawnie zakazana.

Gość ona wie co znaczy nekrofilia
a ty wiesz co to "sarkazm"?

Gość do akzeryt
to nie sakazm tylko wylewani zolci i zazdrosc. Jak sie powie grubasowi ze jest gruba to jest to znecanie sie psychiczne bo gruba nei jest z wyboru, ale chuda dziewczyna to szkieletor. Jak wczesniej pisalem - kazda znajdzie amatora bo tyle gustow co ludzi, a jezeli grube kobiety uwazaja ze sa omijane przea mezczyzn z powodu tuszy to sei najczesciej mysla - sa omijane z powodu kipiacej z nich neinawisic do calego swiata, w szczegolnosci do szczuplych kobiet ktorym zwyczajnie zazdroszcza.

Gość akzeryt
ale ja jestem facetem . Poza tym nie lubie grubych kobiet jak i chudych Moim zdaniem kobieta majaca 165 wzrostu powinna wazyc 65 kg . A nie 90 kg czy 49 kg . Za duzo tluszczu i szkielety mnie nie krecą .

Gość akzeryt
kobieta powinna byc miekka a nie byc słoniem czy byc taka ze zebra widac i wyglada jak nasza szkapai

Gość między chuda a chuda
jest duża przepaść. zdrowa i estetyczna szczupłość: http://195.225.76.7/g/str/ploteczki/aktorzy/jessica_alba.jpg rozmiar 32: http://www.pursepage.com/wp-content/uploads/2007/06/victoria-beckham-jimmy-choo-purse.jpg za chudymi szkieletorami typu keira, kaśka moss czy posh nie są zaraz grube baby. są normalne, szczupłe kobiety mające wszystko na swoim miejscu: http://www.casafree.com/modules/xcgal/albums/userpics/24295/normal_catherine%20zeta%20jones.jpg http://pr0myczek.blox.pl/resource/Monica20Bellucci2042.jpg potem są apetycznie zaokrąglone: http://frontiereditor.files.wordpress.com/2007/11/nigella_lawson0051b.jpg a potem dopiero grubasy http://c.wrzuta.pl/wm6102/b7fc17940017c82c46f637d0/ka%C5%82dun?type=i&key=3oTmjjgHQ6&ft=d

Gość alba może nie
ale zeta i belucci całkiem całkiem

Gość chuujowo
i co bedziecie tak wymieniac sie zdjeciami nagich kobiet? nieno.:| ;o ja tam zaczynam w ogole cwiczyc bo widze nic z teog.