Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m.t

NASZE MAKIJAŻE

Polecane posty

hej dziewczyny chce wam zaprezentowac moj wczorajszy makijaż na sobotnie wyjscie neizle sie nad nim napracpwałam wczoraj;) na zdjeciu nei ma tego efektu co w realu niestaty ale byłam zniego bardzo dumna;)) ocencie jak wam sie podoba moze jakies uwagi? jestem poczatkująca ale pochłaniam sie w tym cała a to moja lista komsmetykółw na ktorych pracowałam;) -baza silikonowa soraya -podkład revlon color stay natural tan -eyeliner golden rose czarny -tusz do rzęs l`oreal architecte -cień do powiek vipera 25 -puder do powiek gosh taffeta -cień do powiek inglot 21 -puder w kamieniu inglot 26 -konturówka miss sporty 010 toffee -pomadka carlo di roma 08 -błyszczyk gosh lip gloss 004 http://www.2shared.com/file/3136695/16b2e067/moniiiiiii.html zapraszam tez was do zaprezentowania swoich makijażyków;))

Gość mynameis
SLICZNIE!!!!

fajny makijaz:))) ja jestem blondynka i mam niebieskie oczy i wydaje mi sie ze zaden cien mi nie pasuje, jedynie czasami maluje sie takim iskrzacym jasnym fioletowym, a na codzien tylko czarna kredka u gory i dolu i szminka no i podklad :D

jesli jestes blondynką to jestem pewna ze do ciebie beda pasować pastelowe oplaenizujące kolory! poczytaj jest pełno informacji na necie o makijażach dla blondynek;)

a przede wsyztskim próbujm i szukaj;) oczywiscie jesli cię to cieszy;)))

Gość ja sie orientuje
kurcze, do Viktori B. jestes tutaj podobna. makijaz ladny:) a jak sie malujesz na co dzien?

Gość ja sie orientuje
ja tam widze roz. i jeszcze tak mysle, ze fajnie by wygladalo jakbys dekold czyms rozswietlila, jakimis drobinkami

Gość tresbien1
Czy te zdjecia da sie powiekszyc? Moze napiszesz krok po kroku jak wykonalas ten makijaz?

a mi by pasowal roz na policzki;>? zawsze mi sie podoba jak w katalogu avon kobietki maja roz na policzkach, m.t masz razje moze tez poeksperymentuje, a ty czesto lubisz bawic sie w takie makijaze?

Gość Ola22096
ja mam zielone oczy i nie wiem jakimi kolorami mam sie malowac

Gość tresbien1
Dziewczyny, znacie jakies stronki, gdzie mozna nauczyc sie malowac? Albo jakies filmiki instruktazowe?

Gość muszynianka23
a ja mam takie pyt. jakie odcienie pasuja do czerwonej cery?

Gość matko jedyna dziewczyno
po co nakładasz tyle tej tapety?!

Za mocno podkreślone oczy jak na moje standardy;-) Ale ja w ogóle maluję się bardzo lekko. Tak ogólnie to ładnie, pasuje Ci:-)

Ja jestem już blondynka :) o niebieskich oczach i nie maluje sie kolorami jakie pasują blondynkom tzn róż, błekit, beż ; tylko kolorami z którymi dobrze się czuję , najbardziej złote i brązy i zieleń ! Róż na policzki -obowiązkowo :)

Oczy mocno podkreślone, bo to sobotnie wyjście ,a nie pójscie do szkoły - dajcie spokoj !

tresbien, wejdź sobie na You Tube i wpisz "make up", wyskoczy Ci mnóstwo amatorskich "tutoriali" jak się malować, a jak dobrze bposzukasz, to i bardziej profesjonalnych:-) Oglądam je namiętnie:-)

bardzo ladnie :) oj zebym ja sie umiala tak pomalowac hehe . slabo mi to jakos wychodzi . nie umiem tzw, przydymionego oka zrobic a niby takie proste :o

~hej dziewczyny;;) na codzien maluje sie delikatnie ale na sobotnie wyjscia mozna sobie pozwolic i to mnei najbardziej wtedy cieszy ze moge nalozyc tyle na ile mam ochotę Lubie mocno sie malowac niestaty na codzien nei wypada wiec czekam od weekendu do weekendu makijaze to moja pasja potrafie zrobic makijaz potem go zmyc i od nowa byleby tylko malowac. Jest pełno stron na internecie dotyczące makijazy wystarczy w googlach wpisac "darmowy kurs makijażu" by nie wyskoczyły same odpłatne szkolenia;) lub "makijaz krok po kroku" ja duzo czasu spedzam czytając o kosmetykach i pielgennacji i malowaniu to moje zboczenie;)) Nie jestem profesjonalistka wsyztsko co robie robie na oko i według uznania (oczywiscie mojego) wiec cieZko jest mi coś polecic dla was dziewczyny ale najwazniejsze jest by bawić się kolorami i intensywnością fajnie jest wygladac czasem inaczej niz na codzien makijaz działa cuda;)

Mi sie zluszcza skora troche na twarzy, jak naloze chociaz troche podkladu to widac takie male plateczki... wiecie co na to zrobic, dopiero po jakiejs godzinie to samo sie wszystko jakos uklepuje i juz nie widac...

Ola22096 - widze nikt ci nie odpowiedzial to ja ci pomoge :) - do zielonych oczu pasuja -brazy, beze, słomkowozólty, zgniłozielony, szmaragdowy, koralowy, ceglasty, cielisty, fiolet, pomarancz, miedz :)

I like like like - blondynkom nie pasuja ciemne kolory cieni ale raczej takie pastelowe stonowane np kosc sloniowa beze lekkie brazy błekit.W tym sezonie sa modne fiolety szarosc czarny, a z jasniejszych - dla ciebie-błekity stalowe,zielen perłowa

Madziutka , ja jetsem blondynką i nie lubie siebie w szarości, różu , błękicie , beżu. Cienie mam w kolorze złotego&brązu albo zieleni i najlepiej się z tym czuje, jakoś nikt mi nie powiedział, ze mam zły makijaz :P