Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ee...

Czy jest na to jakas rada czy bedzie juz tak zawsze?

Polecane posty

Gość ee...

dzisiaj moj chlopak napisal mi , ze bardzo mnie kocha i jest to z jego strony tak mocne uczucie,ze az sie tego boi a ja nie umialam zareagowac mam chyba jakis problem z wyrazaniem uczuc. Jest mi z tym zle, nie umiem sie otworzyc .

zastanów się czy naprawdę go kochasz. też kiedyś miałam podobny problem i dopiero później zorientowałam się że ja tamtego człowieka nawet specjalnie nie lubiłam. teraz będę miała następnego i będę mu to powtarzać co chwilę bo to będzie prawda. :-) :P

Gość ee...
kiedy go przy mnie nie ma brakuje mi go, mysle o nim codziennie, tesknie za jego dotykiem, obecnoscia wiec to chyba musi byc jakies uczucie ale ja chyba mam problem z wyrazaniem uczuc:O Ja po prostu boje sie ze jak powiem mu kocham cie to czar prysnie , przestanie sie tak bardzo starac

to może być zwykła potrzeba bliskości kogokolwiek. jeżeli go kochasz to nie powinnaś się bać tego mówić. ale podobno każdy kocha inaczej ;-) a może właśnie będzie się bardziej starał jak będziesz go nagradzała za te starania :-)

Gość ee...
chcialabym mu napisac ze to co napisal bylo piekne ze rowniez go kocham ale nie umiem sie przemoc, on czesto mi mowi, ze mnie kocha ja mu jeszcze nigdy ale chyba kiedys trzeba. Ktos mi kiedys powiedzial ze ja sobie jeszcze nie zdaje sprawy ze go kocham wiec moze tak jest a moze ta niepewnosc bierze sien stad ze jestesmy ze soba na odleglosc i nie mam okazji z nim czesto przebywac

długo jesteście razem? może jeszcze za dobrze go nie znasz i nie jesteś pewna swoich uczuć? tym bardziej że na odległość ciężko kogoś poznać.

Gość ee...
ogolnie znamy sie 10 miesiecy , spotkalismy sie jakies 15 razy ze wzgledu na odleglosc ale idzie ku lepszemu tzn spotkamy sie coraz czesciej i widze ze on zakochal sie we mnie bardzo. A z mojej strony jest tak jak opisalam powyzej. Napewno bardzo chce byc z nim

no to rzeczywiście mało się widzieliście spróbuj najpierw dużo myśleć o tym że go kochasz, mów to w myślach. łatwiej Ci będzie to powiedzieć naprawdę. :-)

Gość ee...
ok dzieki tak zrobie ale jak zareagowac na ten jego sms on tak pieknie wyrazil swoje uczucie a ja nic nie odpisalam:(

Gość ee...
no niby masz racje ale czy to nie jest glupio ,ze on mi czesto to mowi a ja nic czy on nie odpusci sobie wkoncu jesli nie bede mu tego mowic? Bo ja teraz wyobraam sobie co czulabym gdybym mowil komus takie slowa a ten ktos nie dowazajemnial

Gość ee...
Sissily to znowu nie jest tak do konca po prostu wyobrazam sobie co on czuje kiedy ja milcze na to co on mowi i to ze jest cos nie tak to wydaje mi sie ta nie umiejetnosc wyrazania uczuc i strach

dobrze że zdajesz sobie sprawę z tego co on może czuć. :-) nie masz się czego bać. :-) Twój strach nie powinien być silniejszy niż miłość. a jeżeli tak jest zastanów się nad tym związkiem, czy chcesz dalej robić przykrość swojemu chłopakowi.