Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaah

Poczta-jak odzyskać pilnie przesyłkę?

Polecane posty

Gość ciekawskaaaah

2 tygodnie temu (31/03) nadałam kopertę troche większą 1,6kg do miejscowości położonej obok Szczecina. polecona , priorytet, za potwierdzeniem odbioru i echo.... pani na poczcie rozkłada ręcę, a to była pilna przesyłka! musze ją odzyskać i to jak najszybciej, tylko jak????

Gość pracuję na poczcie
Nic na to teraz już nie poradzisz. Dopiero adresat może Ci ją odesłać spowrotem albo odmówić przyjęcia wtedy odeślą ją do ciebie

Gość ciekawskaaaah
ale przesyłka do adresata nie trafiła, tylko gdzieś utknęła, dla mnie jest nie logiczne, ponieważ pracuję w dziale logistyki korzystamy z różnych firm transportowych i tam jest nie do pomyslenia, aby towar "nie wiadomo gdzie był" połakomiłam się na pare groszy i zamiast firmą kurierską wysłałam pocztą, to po co są nr awizo???? złoze reklamację, pani dała druczek :o tylko co to da?

Gość trabkapowietrzna
a co tam bylo takiego waznego????????????????????? kurcze masakra z ta pocztą ;] korzystam z allegro i tez czesto sie boje ze cos nie dojdzie/ze nie otrzymam... hmm wypelnij reklamacje, niech tamta osoba adresat tez popyta na poczcie ! podaj nr nadania paczki i tyle. chyba ze nie wyslalas wten sposob???

Gość ciekawskaaaah
co było ważnego? dokumenty, które miały być dodatkowo opiniowane i odesłane do mnie spowrotem, najpóźniej musze je mieć na koniec kwietnia, priotytet, polecony z potwierdzeniem nadania! nic wiecej sie nie dało, brakło opcji do wybrania... a jak bym zadzwoniła na poczte w tamtej miejscowości, da to coś?

Gość tak może coś dać
może sprawdzą jeszcze raz może tego kogoś nie było w domu nie odebrał a listonosz zapomnial zostawic awizo

Gość trabkapowietrzna
kurcze dokumenty :( nie wiem czy da to coś, ale napewno warto sprobowac ! a masz to potwierdzenie nadania ? napewno paczka gdzies sie zawieruszyła! jestem pewna. musisz sprobowac wszystkiego....

Gość ciekawskaaaah
tak jasne mam to awizo, czy reklamacja coś przyspieszy? zwrot kosztów to żart- bo to zaledwie 14zł, warto sie jeszcze fatygować?

Gość ciekawskaaaaah
halo, nikt nie czekał na przesyłkę?

Gość xxxyyyzzz
Kawa na ławę: też mi się to trafiło. Spora paczka wysłana z jednego dużego miasta do drugiego, priorytetem nie dotarła nawet po dwóch tygodniach. Reklamację przyjęli bodaj po miesiącu czy dwóch, informująć mnie urzejmie, że mają na jej rozpatrzenie SZEŚĆ MIESIĘCY. No comments

Gość 21_lat
jak to byla paczka za pobraniem to lezy na poczcie w tej miejscowosci do ktorej byla adresowana. a jak nikt jej nie odebral to bedzie lezala 2 tyg na tej poczcie a pozniej poczta zrobi zwrot do nadawcy