Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z brzuszkiem koles.

czy podabają się Wam faceci z brzuszkiem??

Polecane posty

Gość czlwoeiku ty wazysz
pocwiczysz troche i zawodowo mozesz jezdzic.

Gość Piekna kobieta ....////
:D:D:D jasne , że większość kobiet jest takimi osobnikami oszołomiona :D:O

Gość Piekna kobieta ....////
fajna stopka lecz ja bym powiedziała : " oczy zdradzają więcej niz słowa "

Gość gość
Czytam niektóre komentarze i w sumie troszeczkę zawiodłem się na kobietach :D "nieee, zwisające brzuchy, blee. Ja ćwiczę to on tez powinien" - Moje drogie, to sprawa każdego z osobna. Niektórych kręci sport a niektórych nie. Uprawiasz sport ? Fajnie, chwała Ci za to i w ogóle, ale nie hejtuj kogoś pod pretekstem lenistwa ;) 1. Mógłbym się rozpisywać, że liczy się wnętrze, bla bla bla bla i w ogóle, ale wszyscy tutaj wiemy, że fajne dziewczyny zawsze poznają się na facetach z brzuszkiem ;) 2. Kobietki też mają swoje wady: niektóre małe piersi, inne duże uda, ale nigdy nie spotkałem się z sytuacją, żeby to facet hejtował niedoskonałości kobiety ;) baaa, nawet powiem, niedoskonałości czynią ludzi ludźmi ;) Faceci z brzuszkiem rulez biczys ;) !

Gość gość
Mi spodobał się min E... Z brzuszkiem, nie wielkim oczywiście, ale lubię go głaskać po tym brzuszku i włoskach. Bo nie o brzuch chodzi. On ma uroczy wzrok, uśmiech, to jak całuje no i przy nim czuje się wspaniala bo bardzo mnie uwodzi i podziwia. Wiem ze on ma małe kompleksy i nie chce nigdy pokazać mi tyleczka a bym popiescila

Gość gość
Autorko a czy to aż takie ważne czy z brzuszkiem czy bez? Ważne,że by było to "coś" pod brzuszkiem w miarę dobrze rozwinięte i sprawne:P

Gość ślifffka
ZDECYDOWANIE NIE!!!!! Nieznoszę. Od razu kojarzy mi się z piciem piwa i wielkimi spodniami kiedy będzie mieć 50 lat :). Uwielbiam płaskie wyrzezbione ciało. Uwielbiam właśnie taki płaski brzuszek całować. No i sexy to wygląda. Rozmarzyłam się. Ale sama mam obsesje na punkcie płaskiego brzucha u siebie. Miło słyszeć w wieku 30 lat: "ale Ty masz płaski brzuch, jak to robisz???!!!". Wystarczy trochę sportu, a kiedy przychodzi gorszy czas to miłe spontaniczne ćwiczenia.

Gość gość
ja jestem szczupły i nie mam powodzenia a kilku grubych kolegów tak i to u bardzo ładnych kobiet. Powiedziałbym, że trzeba być grubym facetem by się podobać.

Gość gość
każdy ptaszek ma swój daszek! :classic_cool:

Gość Adrian Wolfgang

Fajnie że jak facet ma brzuch to leń, zaś kobieta może wyglądać jak walona orka i nic nie można zrobić...

Gość Nnn87bnb

Wole miłego faceta z brzuchem niz chudego chama marude czy pijaka

Gość oossmmkk

Zależy który to facet. Czasami człowiek się zakochuje w "gorszej wersji"  i tak, jakaś konkretna osoba może podobać się z brzuszkiem. :) Chodzi o stereotypy. Taki z brzuszkiem wydaje się podświadomie bardziej przewidywalny i przywiązany. Taki figo fago szukający zdobyczy.