Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza_poocna

Miesiączka

Polecane posty

Gość Iza_poocna

Hej, mam 14 lat. Moja mama dostała miesiączki w wieku 16 lat. Ja nie chcę tak długo czekać. Mam dość wydzieliny ktora trwa 1 rok. Nie piszcie że powinnam się cieszyć czy coś podobnego. Czy jest prawdopodobieńsstwo że ja też dostanę w tym wieku ?? Jak wywołać miesiączkę podobno polopiryna i potym gorąca kąpiej. Wtedy pomaga.. odpiszcie !!!!!

boże co za głupota... Nie da się wywołać miesiączki takimi 'domowymi sposobami' a co to wydzieliny to i tak ją będziesz mieć

Nie wywołuje się miesiączki w ten sposób. Poczekaj spokojnie. Jak nasz od roku wydzielinę, na pewno niedługo dostaniesz okres. Ale wydzielina oczywiście pozostanie, będzie występować w pozostałe dni, mniejsza lub większa, w zależności od dnia cyklu.

Gość znów to samooo
nie przyspieszysz. A ta wydzielina tak czy siak będzie. W cyklu owulacyjnym nawet będzie jej więcej. Kup sobie wkładki higieniczne i po sprawie.

a z reszta po co Ci tak spieszno :) ja dostalam jakos wlasnie w wieku 14lat, to ze Twoja mama w 16 nie oznacza, ze u Ciebie bedzie tak samo, pojawienie sie brazowej wydzieliny oznacza, ze jestes na dobrej drodze dojrzewania i kto wie czy to nie bedzie juz zaraz- owa miesiączka

i nie przyspieszaj, bo nie da sie, a juz w ogole takimi idiotycznymi pomyslami, jak wymienilas wyzej bo tylko sobie zaszkodzisz