Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mampytanie ....

Czy studiuje ktos na AE w Katowicach ?

Polecane posty

Gość mampytanie ....

Witam! Od października chciałabym bardzo studiować FINANSE I RACHUNKOWOSC na tej uczelni :) Na stronie piszę, że w Internetowym Systemie Rekrutacyjnym będzie można zarejestrować się do 10 lipca 2008, tak samo dokonać wpłaty rekrutacyjnej ... Moje pytanie brzmi co potem ? Pewnie kilka dni po tym okresie zostana ogłoszone wyniki rekrutacji i trzeba bedzie doniesc komplet dokumentów ... Problem w tym ze caly lipiec bede spedzala za granica u przyjaciolki, ktora wychodzi za maz ;/ I tu zaczyna się moje pytanie. CZY KTOS WIE CZY TA TEJ UCZELNI TRZEBA DONOSIC WSZYSTKIE DOKUMENTY OSOBISCIE CZY MOZE TO NP. ZROBIC KTOS Z RODZINY ? PYTAM SIE BO MIESIAC TEMU STUDIOWALAM MEDYCYNE NA ŚUMie i I TUTAJ PODCZAS REKRUTACJI TRZEBA BYLO ZALATWIAC WSZYSTKO OSOBISCIE ...

Gość niech twoja siostra slbo kuzyn
ka uda ciebie :P i masz problem z głowy

Gość nie trzeba donosić
osobiście ps. AE Kat jest zajebista :p 🖐️

Gość mampytanie ....
Dziękuję za odpowiedzi :) Jak się cieszę, że nie trzeba osobiście donosić dokumentów :D W zeszłym roku przez Śląski Uniwersytet Medyczny praktycznie nie mogłam się nigdzie ruszyć ;/ bo wszędzie trzeba było się osobiście zgłaszać ... paranoja ... Miesiąc temu zrezygnowałam z medycyny bo szczerze nie podobało mi się ;/ Zawsze lubiłam matematykę ... kocham siedzieć i coś liczyć :D dlatego chce spróbować :)