Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

czy ładna dziewczyna może byc nieśmiała

Polecane posty

ale jak np to zwalczyc bo kobiety potrafią ukryc niesmiałośc poprzez sexowny strój makijaż a facet tego nie ukryje

Gość może.........
wiecie co moim zdaniem może może być i tak, że dziewczyna w ogóle jest wygadana, zawiera nowe znajomości, ale w stosunku do facetów którzy jej sie podobają pozostaje nieśmiała i nigdy nie uczyniłabym peirwszego kroku ja generalnie jestem włąsnie dośc wygadana i w ogóle ale z racji kompleksów z dziecinstwa( byłam klasowym grubasem) niegdy nie pokaże pierwsza facetowi ze mi sie podoba wlasnie z racji tego , że mam zaniżone poczucie własnej wartosci i mimo iż gruba już nie jestem jestem podobno ładna to kompleks grubaski pozostał i zawsze jak jakiś facet zwróci na mnie uwagę, a w szczególności jakis przystojniak to sobie mysle ze ja jakis ukryty cel ( w ogólniaku jak już gruba absolutnie nie byłam zarywał do mnie jeden z najwiekszych przystojniakow w szkole, olałam kolesia bo byłam przekonana ze musial sie z kumplami zalozyc ze mnie poderwac bo to przeciez niemozliwe zeby taki facet sie mna zainteresowal)