Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrrtaaa

Niniejszym rozpoczynam dlugotrwala duskusje pt Aimalsex-za czy przeciw

Polecane posty

Gość marrrtaaa

Za -mega przyjemnosc (pes potrafi bardzo szybko wchodzic i wychodzic; nieziemska rozkosz) -nie mozliwoscia jest zajscie w ciaze (100% bezpieczenstwa) Osobiscie uwazam ze te dwa ZA w 100% wyczrpuja ten temat i pokazuja jakim wspanialym zajsciem jest animalsex. Osobiscie niczego przeciw nie widze Pozdrawiam!

Gość qewr 3r4324 23432r5 v52
a robilas juz to?// nie masz potem dziwnego uczucia, jakichs wyrzutow sumienia

Gość dziewczyny co
lubi jakas?

Gość REGULAMIN KAFETERII
10. Treści sprzeczne z prawem polskim będą usuwane. W tym zawiera się m.in. pedofilia, zoofilia, nawoływanie do nienawiści, lżenie, pomówienia, podszywanie się i podawanie personaliów osób trzecich bez ich zgody itd.

Gość psowa
jak zmusiłaś psa???

Gość a kto tu
zmusza kogos do czegos hahahahaha :classic_cool:

Gość Piotr z LBN
Obrzydliwy temat, fujj wystarczy obejrzeć parę filmów z psami i końmi odechciewa się seksu na długo. W życiu z taką szmatą nie chciałbym iść do łóżka nawet nie wiem jak mogłaby być atrakcyjna, to obrzydlistwo, pomyśleć, że jakiś pies się tam spuszczał normalnie, aż mnie na wymioty zbiera... Normalne to nie jest, nie znam takiej osoby która by dawała dupy psu w tej kwestii super anonimowość jest, ale jeśli bym spotkał i wiedział o tym bym naprawdę dobrze skasował ryja tej szmacie.

Animal sex to element polskiego podziemia seksualnego. Temat tabu, który państwo stara się "zamieść pod dywan". Nie mniej zjawiska typu animalsex, seksu nieletnich czy nekrosex mają w Polsce pewną grupę zwolenników.

Gość HahHahaha dobre
Czy wy nie widzicie ze to prosta prowokacja, zadna kobieta o zdrowych zmyslach nie uprawiala by sexu z psem

Gość a mi chomik pękł
:(

Gość to tylko facet mógł napisać
psy, koty, goryle..... wszystko ma penisy grubości ołówka - więc pomijając obrzydliwość tematu - co to za przyjemność?

Gość bezkonkurencyjny
ja myślę że to jest ostatni wpis w tym temacie. i trwał ona tak długo jak orgazm. :P :D :D :D :D :D

Gość Do martaa
Jak tak lubisz animalsex to znajdz se jjakiehos konia one to maja dipiero wielkie pytongi

Gość juljaanka
lub jakiegoś węża - nie trzeba szukać jego penisa, tylko od razu wpakować sobie całego do jaskini rozkoszy :classic_cool:

Gość poprawka
dla mnie to to jest ciekawe :D

Gość a ja jestem za
i więcej nie powiem...Polacy uwielbiaja udawać swietych, a jak jest naprawde, doskonale wiemy...psa nie trzeba zmuszać, tak na marginesie :)