Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nu nu nu

czy Wam jest tez brak stalych znajomosci?

Polecane posty

Gość nu nu nu

bo mi bardzo :(

Gość mnie również
:( W jakim jesteś wieku i czym się zajmujesz na co dzień....? ( nie musisz odpowiadać...) Myślę, iż w pewnym okresie życia znajomości zaczynają się stopniowo kurczyć - jeżeli w tym momencie nie ma się wsparcia w rodzinie / bliskiej osobie, to zaczyna być naprawdę ciężko... :( - tak jest niestety u mnie... :(

Gość nu nu nu
mnie również-->no wlasnie jestem w taskim okresie, ze moi znajomi juz maja rodziny

Ciężko jest wymagać od znajomych, żeby poświecili nam czasu jak mają swoje prywatne życie. nie to co za czasów szkolnych. Macie racje. Brakuje bliskości ukochanej osoby, rodzina nie rozumie (a i troche wstyd sie dio tego przyznawać ;) ). Szczególnie w sytuacjach na co dzien. Nie ma kto pocieszyć, wesprzeć, po prostu zainteresować się, pomartwić ;) Nie wiem jak Wam, ale mnie coraz bardziej boli, że nikt o mnie się nie troszczy... A i nikt nowy zainteresować też sie nie chce, bo nieśmiała... ;) Jeszcze jak widzę stare znajome juz zaręczone, mężatki z chłopakami... Ehhh...

Gość samotniczka...
po tym jak zerwalam z chlopakiem posypal mi ise swiat... juz nawet nie chodzi o niego ale przez ponad dwa lata obracalam sie w towarzystwie jego znajomych... teraz nie utrzymuje z nim zadnego kontaktu a co za tym idzie z nikim :( czuje sie samotna