Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emily20

Poszukuję dobrej kapeli na wesele z okolic TARNOBRZEGA na 2009 r.

Polecane posty

Bardzo proszę jakieś namiary na naprawdę fajne kapele lub DJ-ów z okolic Tarnobrzega (woj. podkarpackie). Wskazani tacy któży nie maja wygórowanej ceny ;) Wiadome ze każdy liczy się z pieniędzmi w tych cieżkich czasach :) Dobra kapela to 90 % udanego wesela :D

ja jestem, ale moja kapela do najtanszych nie nalezy, niestety. dlatego nie moge ci pomoc.. ale warci sa swojej ceny :) POWODZENIA!

Twoja reklama nie jest najlepsza... Poza tym zależy co kto rozumie pod pojęciem drogo. Emily20 wiesz coś może o zespole Matis?

mialam na studniowce zjebista kapele tylko cholerka nie pamietam nazwy ale jak sobie przypomne to Ci napisze:) naprawde byla swietna polecam

Dla mnie drogo za kapele to 2500 zł... wiem ze teraz sobie zyczą nawet i 4000 zł :/

wypraszam sobie z jakas reklama!! niepotrzebna podejrzliwosc i weszenie podstepu panoszy sie na forum. jesli mozesz zaplacic do 2500, ale nie drozej, to moja kapela BRASS biora ode mnie 2200. zamawiana byla w maju zeszlego roku na wesele 14.06.08. ale nie wiem czy nie podniesli cen teraz. jejku, to ja myslalam ze to jest drogo co ja place:), a tu widze ze mozna i za 4000! moze biora mniej bo to mala miejscowosc..