Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justaaa1987

Depilator WIZZIT - używałyście?

Polecane posty

Gość Justaaa1987

Mam pytanie. Czy któraś z Was stosowała może ten depilator? http://www.mango.pl/products.php?akcja=spd&dzial=0&id=507&poz= Ja mam odwieczny problem z wąsikiem. Do tej pory usuwałam go woskiem, ale może warto zainwestować w ten depilator? Czy rzeczywiście jest taki dobry? Jeśli któraś z Was go używała to bardzo proszę o Wasze opinie. Z góry dziękuję! Pozdrawiam.

Gość keysss
ja uzywam depilatora, kupilam go na allegro bo taniej wyszlo niz w sklepie (Phillips), golenie nie jest tak uciązliwe moze troche nei przyjemne ale da sie wytrzymać, ja dodatkowo na nogach mam bardzo duzo blizn po szfach (zagojonych oczywiscie) a mimo wszystko jakos gole nogi i mam się dobrze a co do wąsika to radze chodzic do kosmetyczki na dep woskiem, nigdy nie slyszalam o depilacji wąsika depilatorem...

Gość xcvbnmhhh
hmmm piouszkaj lepiej na allegro niz w mango:O

Gość anoil20
up

Gość mogę ci odsprzedać
bo to chłam :P

Gość anoil20
za ILe?

Gość mogę ci odsprzedać
za 50 zł

Gość Masakiera
ej. ja to zazmówiłam. Na względy okolic bikini. Hmm... Jeżeli będzie to lipa to chyba się zachlastam bo stówa piechotą nie chodzi. ;D

Gość epilacja-depilacja
Hej "moge ci odsprzedac" dlaczego to chlam? Piszecie o tym depilatorze do twarzy?Masakiera pisz jaki efekty/

Gość matalica
ja właśnie zamówiłam go sobie, może będzie dobry

Gość mogę ci odsprzedać
no ciekawa jestem jak będzie twoj a opinia o tym cudzie :P

Gość metalica
ten depilator jest dobry ale do usuwania włosków z twarzy np. bo jak byście chciały nogi depilować to trzeba by to robić ze dwie godziny albo dłużej dlatego że ma tylko jedną pęsete :)

Gość ejo
moge komuś sprzedać ten depilator bo dostałam w prezencie ale niestety kuzynka nie wiedziała że nie moge używać depilatorów bo mam zbyt wrażliwą skóre . jak ktoś chętny pisać moniczka1310@amorki.pl

Szukam jakichś informacji o tym depilatorze, jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia z nim zwiazane to bardzo proszę o info.

Gość gość
NA allegro jest w warszawie za 33zł.właśnie mam zamówiony!!!!

Gość gość
Jeśli chodzi o depilatory, to u mnie niezmiennie strzałem w dziesiątkę okazuje się Panasonic. Mam go już od 3 lat i nie mam żadnych zastrzeżeń.

Gość gość
Witam. Kupiłam depilator Wizzit z tvokazje. Byłam przekonana, że jest naprawdę dobrym sprzętem z uwagi na reklamę, ale przede wszystkim cenę. Nic podobnego. Już sam wygląd daje do myślenia. Wykonanie jak w przedmioty w sklepie "za cztery złote", lichy plastik. Poza tym bardzo głośny, bardzo bolesny, usuwa tylko delikatne włoski i nie do końca (część zostaje), których nie widać i które w zasadzie nie przeszkadzają. Natomiast te, które chciałoby się usunąć nie da rady. Gdyby chciało się usunąć włosy z rąk czy nóg (jak podaje opis) to może by się to udało po 24 godzinach ciężkiej i bolesnej pracy. Po prostu chłam. Pozdrawiam.

Gość gość
Popiera opinię poprzedniczki. Liche wykonanie, ale to nic w porównaniu z tym, że niczego nie usuwa. Bardzo żałuję wydanych pieniędzy i odradzam zakup. Po raz kolejny dałam się nabrać reklamie :(.

Gość gość
deznadziejny szkoda kasy