Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i jak mam zrzucić

jak zrzucić te 4 kilo?

Polecane posty

chcę zrzucić 4-5 kg.. myślałam o diecie kopenhaskiej, ale po pierwsze: w ogóle nie pijam kawy, po drugie nie mam możliwosci przygotowania sobie na obiad czego chcę, bo mieszkam z rodzicami (ostatnia klasa lo) i gdybym chciała jesc włase obiady to musiałabym chyba sama sobie je kupować:/ co zrobic by zrzucic te marne 4 kg-to przecież niewiele...

Gość Twardziel
Duzo seksu najlepiej 4 razy dziennie

Gość look in
wysraj się , już pół kilo mniej

Gość taka jakas see
wystarczy nie jesc w ogole slodyczy i przezucic sie na warzywa plus jakis sport

Gość Twardziel
Zapamiętaj z głodu sie jeszcze nikt nie zesrał

Gość Twardziel
czasami się bawię z moim aktywnym gejowskim partnerem , gdy ten posuwa mnie w odbyt to ja jednocześnie próbuję go wypchnąć z mojej odbytnicy próbami oddania stolca :)

rzecz w tym ze ja uprawiam sport bardzo intensywnie(kilka razy w tygodniu i dosc ostre treningi-karate, basen, bieganie) od ponad 5 lat ale ciagle jestem w górnej granicy dopuszczalnej wagi. mam za duzo tłuszczu na brzuchu, ramionach i na tyłku. i nie wiem co z tym zrobić:/

Gość buahahaha
jem kupę i dzieki temu utrzymuję dobra wagę. poza tym luzny lejacy sie stolec pomaga mi w opanowaniu moich wybuchów złosci (miewam napady zazdrosci gdy patrzę na innych ludzi) teraz własnie mi brakło kupy i troche się denerwuję..

3 razy w tygodniu ma treningi karate po 2h, biegam każdego wieczora oprócz dni treningów karate-ok 1,5 h, chodzę na basen jak mam czas,poza tym we wszystkie święta i weekendy weekendy łazę po górach z dosc cieżkim plecakiem, ogólnie jestem wyspoortowana, tylko tłuszcz z brzucha i d.. i ramion nie chcę zniknąc, wszelkie cwiczenia na te partie powodują jedynie przyrost mięśni:(

jestem bardzo bardzo niska i waze ok 53 kg