Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osma mila

Poznalam faceta, prawie idealny a wczoraj w nocy ...

Polecane posty

Gość osma mila

Spotykamy sie od jakiegos czasu - niedlugo, ale postanowilam zrobic dalszy krok w znajomosci czyli seks. Generalnie facet ok, bardzo dobry, widac ze za mna przepada, pokazal mnie juz znajomym, zachwycony ze ja go zaprosilam do moich znajomych, cigale podkresla jakim jest szczescirzem. I jak sie cieszy ze mnie poznal. Ja tez sie cieszylam. Do wczoraj w nocy, a doklaniej do dzis rana. Ona jest starszy o 9 lat - ja mam 29 -i on jest dziwny - to ja mam go "uwiesc". Mowi mi sie ze jestem piekna, seksowna, mam sliczna, gladka skore, takie rzeczy, podnieca sie gdy sie calujemy (potrafilismy sie calowac godzine i oprocz tego niewiele wiecej) wczoraj niby byl seks, ale po jakmis czasie cos wymamrotal, ze jest zmeczony i przestal :o Rano kolejne pojejscie, ja napalona, juz zabiera sie do akcji, a jemu zwiotczal.... szczrez ? Nie chcialo mi sie ratowac sytuacji, chwle probowalam, ale zwatpilam.... powiedzialam: dajmy spokoj. W ramach wytlumaczenia sie powiedzial, ze dawno nie byl z kobieta. Nie wiem co mam myslec. Nigdy mie sie to nie zdarzylo, jestem rozczarowana. Poprzedni facet podniecal sie w ciagu paru sekund calowania ze mna, mnie wystarczylo niewiele wiecej zeby mnie rozpalic. Po tym wszytskim nawet nie chce mi sie go calowac. Chcialam sie wyzalic... wydawal mi sie fajny ...ale widze teraz ze prawie 40 letni wolny facet musi miec jakis problem :o

Gość osma mila
no wlasnie wczesniej mialam zboczucha, a ten taki romantyczny ... az sama sie troche zmienialm pod jego wplywem, trzymanie za raczki, takie tam ... a w lozku klapa :o

faceci po dłuższej przerwie tak mają, wierz mi ;) musisz mu okazac zrozumienie i cierpliwosc - to jest u mezczyzn stres z rodzaju "czy sie sprawdze", i to powoduje bloka, a jak blok to opada on sie musi przy tobie okej poczuc i rozluznic

a im bardziej mu sie podobasz, tym bardziej jest zestresowany - bo mu zalezy i mysli czy nie zawiedzie zamiast sie wczuc:D nie rzucaj i nie słuchaj kretynek!

Gość osma mila
dzieki za rady, dziewczyny i chlopaku ... gadalam z siostra i kolezanka i obie twierdza ze kiepsko to widza... kolezanki facet mowi to samo co "gowna glupia babo wiesz " ;) ze za wczesnie skonczyl zanim zaczal .... moze nie wiem... troche czasu minelo, po tym jak nalozyl gumke :o ja jestem zalamana - moze dlatego, ze oczekuje ze facet bedzie ogierem (a moze za bardzo sie przyzwyczailam do ogiera poprzedniego.... ktory MOWIL duzo na temat co chce ze mna zrobic, jak fantastycznie wygladam - nie tylko jak sie widzielismy, kochalismy, ale smsem po kazdym spotkaniu i tak poltora roku .... jezu :( ) poziomkowy sorbet - teraz to jzu mi sie nawet loda nie chce ... poza tym na tym etapie znajomosci ma jeszcze troche opory fany jest - ale trche za bardzo podjarany ze ma kobiete zlosliwa - wiem ale o malo co nie powiedzialabym: albo bedzie dzialal, albo nic z nas nie bedzie .... - ale wiem ze to najgorsze co moge zrobic I like .... tak podejrzewam :o

a ja wiem z doświadczenia, trzy razy tak miałam, ze facet sie zestresował. z różnych powodów, zazwyczaj po 3 razach wszystko wracało do normy. wiec nie bluzgać!

Gość to z iloma ty juz spałas
złośliwa???? :O

Gość osma mila
po 3 razach ... ? no, trzeba bedzie przetrzymac i sprobowac ... starsza jestem jesli ta liczba to twoj rocznik, ale takie cos mi sie nie przydarzylo :o :(

Gość aaaaaaddds
a ile kobiet miał przed toba , z iloma udany seks ? jesli nie mial tego , to pewnie inaczej rozładowywał napiecie .... moze nawet najlepiej udac po pomoc do seksuologa .... bo nikt tu go nie zna , a gdybanie .... nic tu nie pomoze ....

Gość panna__nikt__nick
facet się zestresował i z nerwów - blokada - opada albo wcale nie może wstać... minie pod jednym warunkiem: że bedzie miał madrą partnerkę. okaż mu duuuuuużo zrozumienia i trochę cierpliwości, a jeszcze zobaczysz jaki "ogier" z niego będzie :) jeśli nie wykażesz się mądrością i dasz mu odczuć, że się nie sprawdził, to blokada się tylko będzie powiększać, czy to z Tobą czy z inną będzie tylko gorzej... masz szansę się wykazać inteligencją emocjonalną :) powodzenia!

Gość osma mila
panna_nikt_nick -> dzieki - jeszcze niedawno radzilabym dokladnie to samo kazdej dziewczynie ... trudniej wykonac niz poiwedziec ... im bardziej o tym mysle, tym bardziej mi sie wydaje ze chemii brakowalo od pierwszego pocalunku, ale z calej sily sie staralam i niby bylo lepiej ... ehh aaaaadds - na razie nie bede wspominac ze jest PROBLEM - jak sie nie rozwiaze to chyba nie bede chodzic po seksuologach ..... jak bedziecie ze mna, zdam relacje z nastepnego razu .... :o ;)

Gość milka_28
mila nie przejmuj sie tylko odpusc troche moim zdaniem bedzie dobrze :) moj ex byl super-genialny w lozku ale dwa pierwsze razy zapisaly nam sie w pamieci - sam mi opowiedzial pozniej ze tak mu sie podobalam ze mu sie blokada pojawila, wiec ja Ci radze zignoruj bo wszystko moze okazac sie zajebiste :)

Gość osma mila
oj, obys miala racje :o :) 🖐️

Gość Zabawny miętus
jakbys była podniecająca to może by się pdoniecił na twój widok, ale widać nie działasz na niego. Miałem parę kobiet w łóżku które po rozebraniu raczej mnie zniechęcały do seksu. Choć najbardziej wkurzały mnie namolne babki, co łapały mnie za kutasa podczas snu. Takie to nie uszanują prawa do snu.

Gość tsv1860
Tak, tak wystarczy męska chwilowa niedyspozycja i już koniec świata. A was kobietki to główka nigdy nie boli, co? Daj mu szansę, może był po prostu totalnie przemęczony, albo tak mu się podobasz, że się "zablokował' - może boi się jakiejś "kompromitacji', tym bardziej że powiedział, iż dawno nie był z kobietą.

Gość to je dobre
Po tym wszytskim nawet nie chce mi sie go calowac.

Gość panna__nikt__nick
osma mila - wiesz, ale w moim przypadku to nie są akurat puste rady, bo byłam w podobnej sytuacji. ja sobie z nią poradziłam :) z tym że byłam już wtedy zakochana i żadne "rzucić go czy nie?" nie przychodziło mi do głowy. jakieś pierwsze 4x nam nie wyszły za to potem... jest fantastycznie :):):)

Gość osma mila
"jakbys była podniecająca to może by się pdoniecił na twój widok, ale widać nie działasz na niego." tyle ze on sie podniecil i to nie pierwszy raz ..... No nic, jest nowy dzien, troche mi przeszlo wkurzenie. Dzis dla mnie gotuje, u niego, zobaczymy jak bedzie generalnie ... i czy do czegos dojdzie .... Moze odczekam jakis czas ?