Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 321654fdgh

mamusia..........mozna zwariowac

Polecane posty

Gość 321654fdgh

nie to juz przesada moja matka nie akceptuje zadnej dziewczyny z którą jestem a to jej wyglad nie pasuje, potrafi np. powiedziec podczas ogladania zdjec ze " o ona na problem z cera" albo " ze ona jest brzydka i ze wybieram sobie dziewczyny o dziwnej urodzie ze wybralem sobie brzedką dziewczyne" !!!! ludzie czy tak mowi normalna matka??!! bo wydaje mi sie ze nie . Moze to z nią cos jest nie tak ja powoli mam juz tego dosc. oczywicie nic sobie z tego nie robie ale.. najkepiej jak by mi sama wybrala taka co bedzie jej pasowac we wszytkim ..chore poprostu Prosze o wypowiedzi.

Gość 321654fdgh
no normalnie traggedia ona jest sama po rozwodzie moze dlatego tak sie zachowuje ja uwazam ze to nieladnie tak mowic nawet jeje nie zna dobrze

Gość petitea
Jak córka przyszła do domku ze swoją sympatią...to miałam jedną myśl,,a wyższych to już nie było??? druga myśl to zachować TO dla siebie.W końcu to jej wybór i chłopak;) A pewnie twoja mama jest za bardzo na ,,luzie" w opiniach.

Tak? A moja mama przesadzala w druga strone jakie to moj chlopak swietny itp itd, jaki ideal, jaki wspanialy, ze az mialam wrazenie, ze to moja mama sie w nim zakochala, a nie ja :P Zerwalam z nim po roku. Dzis mija ponad rok odkad nie jestesmy razem, a mama wciaz pyta, czemu z nim zerwalam (mimo ze mam nowa sympatie !) i az mnie to juz meczy. ''Bo on tamto...'' , ''Bo on to...'' A ja bym chciala zapomniec !!