Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studjująca

wywiad

Polecane posty

mam prośbę ma ktoś jakieś materiały o wywiadzie i kontrwywiadzie wojskowym i cywilnym w polsce. potrzebuję na referacik tak na ok 3-4 strony, jeśli ktoś ma będę wdzieczna za udostepnienie i pomoc

a nick to tak specjalnie napisany a w google owszem znalazłam trochę ale nie na 4 strony a do biblioteki mam 20 km bo mieszkam na wsi. i ja prosiłam o pomoc a nie o komentarze

koloratka o co ci chodzi nie chcesz to nie odpisuj nikt cię o to nie prosił. Ja prosiłam o pomoc a nie o jakieś głupie wypowiedzi nie masz nic do powiedzenia na ten temat więc nie pisz jak ci przeszkadza

będę się wypowiadac, bo jak chcesz miec referat, to zamiast liczyc na gotowca, weź się do roboty... potem będziesz tak samo szukała pomocy na magisterkę?

heh ja nie chcem gotowca tylko chciałam prosić jakby ktoś miał jakieś materiały to czy niemógł by się podzielić co ty kurwa czytać nie umiesz?

napisane jak wół mam prośbę ma ktoś jakieś materiały o wywiadzie i kontrwywiadzie wojskowym i cywilnym w polsce

kurwa nie... a Ty...? nie umiesz pisac? :P jak wpiszesz w google wywiad albo kontrwywiad +polska albo +polski... to wyświetli się stron w 3 zadki

kurwa nie... a Ty...? nie umiesz pisac? :P jak wpiszesz w google wywiad albo kontrwywiad +polska albo +polski... to wyświetli się stron w 3 zadki

Gość ZZZzzzzzzzn
haha MACIEREWICZ. mooim zdaniem jak ten typ stanie kiedys przed sadem to odrazu wyciagnie z zapazuchy żułte papiery

heh a nie przyszło ci do głowy ze wpisywałam i nie było tego dużo co by się na referat na dało dlatego prosiłam jakby ktos miał jakieś ksiazki albo cos co mógłby polecić nie pasuje ci to wypierdalaj stąd

Gość ZZZzzzzzzzn
hyhy studJujaca haha prywatna uczelnia zapewne. jebany lewak

nie bądź taka agresywna...? przeklinanie nie dodaje Ci niczego... a skoro masz daleko do biblioteki, to po co Ci tytuły książek? to równie dobrze możesz sama sprawdzic w byle jakim katalogu internetowym

mogę pod warunkiem że moja biblioteka go bedzie miała. nie jestem agresywna trochę mnie poniosło sory dzieki za tamte linki przydadzą sie ale tam jest tylko pokrótce powyjaśniane i jak już mówiłam to zamało ale moze coś z tego sklecę a tytuły to też do bibliografi bo co napisze że tylko z netu wziełam to człowiek mnie wyśmieje

heh... masz link do katalogu biblioteki śląskiej: http://opacwww.bs.katowice.pl/cgi-bin/wspd_cgi.sh/WService=wsbroker1/wo_log.w wpisz zero jako numer karty i zalogujesz się jako anonim... później wejdź w 'szukaj wg.' a potem, tam gdzie jest napisane 'indeks' wybierz z tej listy 'hasło przedmiotowe'... a tam niżej wpisz wywiad, kontrwywiad... czy coś... powinny się jakieś pozycje wyświetlic