Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

black velvet

pytanie o biegi

Polecane posty

Mam pyatnie- czy bieganie to dobry sport na zrzucenie zkilku kg i nabranie kondycji? dziś jadąc samochodem ok 22 widziałam biegacza na chodniku. Sama bym chętnie pobiegała. Czy to nie głipio tak biegać wieczorem - prawie w nocy- w dresie? na co mam uważać?

jestem z lublina, będę chyba chodnikiem wzdłuż ulicy, mieszkam ciut pod miastem. Nic glupiego, na pewno? mieszkam w miejscu gdzie każdy każdego zna chociażby z widzenia. nie chcę żeby się śmiali:o

na początku pewnie tobie będzie trochę głupio tak biec bez sensu :-) a innymi się nie przejmuj, czy facet, którego dzisiaj mijałaś wydawał ci sie śmieszny?

Hm, a jaka pora jest lepsza? Rano odpada bo mam na uczelnie:/ a facet nie wydawał si ę śmieszny, wręcz przeciwnie- pełen szacun :D

mieszkam od 7 lat w Holandii, jedna z rzeczy, ktore wprost u Holendrow uwielbiam to to, ze wiekszosc z nich ma wszystko w dupie i robi co chce, bez tego glupiego myslenia "co inni pomysla", wiec widok bardzo otylej babki uprawiajacej nordic walking w centrum - to normalka, tak samo jak starszy facet biegajacy w smiesznych getrach i wiele innych osob, ktore w Polsce bylyby wysmiane i wziete za swirow :D :D oczywiscie mam nadzieje "normalne" zachowanie (j.w.) a nie jakies zboczenia, bo to juz inna historia :D

Gość rdfdf
uwazaj nocami nie boisz się gwałtu??

sama już nie wiem---> podziwiam, też bym tak chciała, tyle że ja mam fobie:o motorniczy- menelami się nie przejmuję. Z nimi sobie poradzę:D chodzi mi o zrzucenie kilku kg (tak ok 7) w 3 m-ce. dałabym radę? :)

Gość asx
nie boisz się gawłtu,naporawdę?? biegaj w dzień.

musze przyznac, ze pobyt tu wiele mi dal, po prostu sie wyluzowalam i juz nie mysle co ludzie powiedza, albo, ze ktos mnie bedzie obcinal, bo tu tego nie ma niestety zawsze nadchodzi czas, kiedy odwiedzam moj home town i wtedy cisnienia mi skacze, bo tam kazdy kazdego obcina... :o :o powodzenia w biegach :)

Ja zawsze jak idę gdzieś sama póżną porą albo w odludne miejsce to biorę ze sobą gaz pieprzowy, też sobie kup :P A u nas w Poznaniu dużo osób biega, jeździ na rolkach, rowerze, na spacery, zwłaszcza w takich miejscach jak okolice Rusałki, Strzeszynka, Park Sołacki, Malta... Ja lubię biegać ale mój chłopak nie lubie samej mi się zwykle nie chce (tak w ogole to polecam odtwarzacz mp3 do biegania, tylko nie w nocy, żebyś słyszała czy ktoś za Toba nie idzie), no więc nie lubię sama a nie mam z kim więc wolę jeździć na rowerze bo to mój chłopak też lubi :D

Gość karolineczka12344
kurde dziewczyno. sory ze tak napisze ale wg mnie jesli piszesz 'co zalozyc, dres, czapke?' to jest cholernie glupie:\ idziesz biegac , tak to zrozumialam a nie biegac na rewie mody... myslisz ze ktos sie patrzy czy masz cos modnego na sobie podczas biegu/ ja biegam i nie przejmuje sie opinia innych... slucham muzyki i mam to gdzies szczerze mowiac... biegam dla wlasnej kondycji, jestem szczupla ale czuje taki zastoj, dlatego postanowilam ze biegi to cos dobrego dla mnie:) najgorsza jest motywacja i moje lenistwo... ale narazie udaje mi sie motywowac i po skonczonym odcinku jestem z siebie dumna ze wyszlam a nie siedzialam przed komputerem lub tv. zycze powodzenia. pozdrawiam:)

na wieczorne bieganie polecam plusssz up z guaraną, delikatnie energrtyzuje, ale nie ma po nim problemów z zasypianiem jak to moze być po kawie czy napojach typowo energetycznych, sama go piję, bo też biegam wieczorami, tylko wtedy mam czas...

Gość zdegenerowana pijaczka 666
nie żryj tyle słodyczy i na kompie nie siedź, zacznij spacerować z kijkami najlepiej po polbr00kowych nawierzchniach

velvet- a moze znajdz kogos do biegania?? i biegajcie we dwie/dwoje ?? bedzie bezpieczniej ja jak wracam do domu tez widze takiego jednego \"biegacza\" ale on biega wzdłuz ruchliwej wylotówki z lbn wiec nie wiem czy takie bieganie jest zdrowe. nie sadze ze biegajacy budza jakies specjalne emocje, ot człowiek, który o siebie dba. a strój?? a biegaj w czym Ci wygodnie, zapewniam Cie ze normalni ludzie nie zwracaja na to uwagi :)