Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czubek z kokardą

Kocha ALE przestał się o mnie starać

Polecane posty

Gość czubek z kokardą

Jestesmy para od 5 lat, dobrze nam sie układa, wiem ze mnie kocha ale jakos ostatnio odczuwam ze jakby przestal dbac o nasz zwiazek, ze dla niego jest oczywiste to ze jestesmy razem i ze go nigdy nie zostawie. Jak sprawić by zaczal znowu mnie podrywac, by czasami kupil kwiatka bez okazji... Nie mowie o jakis drogich prezentach,nie o to chodzi. Ale jakis miły gest... brakuje mi tego.

Gość ahhhhhhhhhhhhhh
mam ten sam problem... i juz niewiem co robic... tez o minetke sie musze prosic a o tym ile razy sie kochamy to nie wspominam bo ryczec sie chce;/

A moze zrobcie taki maly experymencik typu:odstawcie sie na maxa,wlosy,ciuchy,makijaz,perfumy i wyjdzcie gdzies ......do klubu,na jakas imprezke z kolezankami.Jak wasz facet zobaczy to na pewno zazdrosc go "scisnie" i moze zmieni troszke nastawienie...

Gość stare dobre małzenstwo
dokladnie tak nazywa sie ten etap hahaha nie licz ze sie jeszcze wysili ... dostał juz wszystko czego chciał wiec po kiego ma sie wysilac

Gość vvvvv
Tak to już jest - zanim się ożeniliście to było jak polowanie, a teraz bardziej jak świniobicie :(