Gość aksjomtinka Napisano Kwiecień 14, 2008 Jak podoba Wam sie najnowsza, letnia kolekcja? Ja byłam ostatnio w ich butiku i upatrzylam sobie sliczny czerwony plaszczyk. Ogladałam tez filmik z pokazu Paprocki& Brzozowski dla reserved http://www.re-reserved.com/pl/paprocki-brzozowski/# - co myslicie o tych ciuszkach? Jak dla mnie świetne fasony, tylko podobno nie w kazdym sklepie reserved je maja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cup of coffee 0 Napisano Kwiecień 14, 2008 Bardzo lubie Reserved , a ta kolekcja tez niczego sobie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość evvitanka18 Napisano Kwiecień 17, 2008 Ja widziałam te ciuchy tylko na tym filmiku, ale bardzo mi sie podobaja- prostota połączona z modnymi krojami. Musze przyznac, że reserved ma coraz fajniejsze ciuchy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matuszka 88 Napisano Kwiecień 18, 2008 Akurat tak sie składa ze Reserved to moj ulubiony sklep.Wiem ze jak tam sie wybieram na zakupy to niegdy nie wyjde z pusta torba.A ta najnowsza kolekcja przebija pozostałe,jest super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość awitaminka Napisano Kwiecień 20, 2008 Dziewczyny gdzie dostane ciuchy Paprocki& Brzozowski dla reserved? Ostatnio byłam w ich sklepie, ale nie znalazłam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TURBINA18 Napisano Kwiecień 20, 2008 Wow to oni projektowali cos dla reserved???Pierwsze słysze O.O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelanka15 Napisano Kwiecień 21, 2008 Tak jest taka kolekcja paprockiego i brzozowskiego sprzedawana w reserved., ale nie jest dostepna we wszystkich sklepach reserved, tylko w wybranych butikach, w różnych miastach, tu masz spis http://www.re-reserved.com/pl/paprocki-brzozowski/#/Stores/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość awitaminka Napisano Kwiecień 21, 2008 Oooo dzieki wielkie, ja byłam w Reducie ale tam własnie nie bylo, teraz wiem dlaczego;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość humantraficc Napisano Kwiecień 27, 2008 Przepiekna jest kolekcja wiosenna reserved- duzy wybór płaszczyków- różne kolory i fasony, ja wybrałam czarny za kolana,świetnie leży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edukania Napisano Kwiecień 27, 2008 A moim zdaniem jnajladniejsze sa ciuchy z kolekcji All about Rio, super kolorki fasony:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WInda787 Napisano Kwiecień 27, 2008 Jakie sa ceny kolekcji Paprock& Brzozowski, wie ktos??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elblaga Napisano Kwiecień 28, 2008 Zalezy co, ale sukienki to tak 100- 200zł, Topy duzo tańsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nelia111 Napisano Maj 4, 2008 Ceny są porównywalne do tych z "normalnych" kolekcji Reserved ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taballugga Napisano Maj 4, 2008 Ja mam płaszczyk z wiosennej kolekcji, niebieski top z All about Rio i przymierzam sie do kupna krótkiej sukienkiz paprocki& brzozowski- także wszystkiego po trochu;) W tym roku trafili bardzo w mój gust i według mnie maja bombowe ciuchy. Ps. Ciekawe czy reserved mysli nad współpraca także z innymi projektantami i sprzedazy ich autorskich kolekcji w butikach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gigiamorosoo Napisano Maj 5, 2008 Wow- to najlepsze określenie. Jestem w szoku, bo zazwyczaj nawet nie wchodziłam do reserved, a tu taka niespodzianka. Ciuchy Paprocki& Brzozowski sa genialne. Moja mam jest stylistka i powiedziała,że to najlepsza polska kolekcja dostępna w sklepach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna znad morza 0 Napisano Maj 5, 2008 dlaczego mam wrazenie ze wszystkie posty sa napisane przez jedna osobe? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elle 0 Napisano Maj 6, 2008 ja mam podobne wrażenie :D Lubie Reserved, ale odwrotnie do Was/ciebie :D:D mam wrażenie, że ich tegoroczne kolekcje są do kitu. Paprocki i Brzozowski lol porażka na maksa. Kupa kiepskiej jakości i jeszcze bardziej kiepskiego kroju szmat :O I ta rozmiarówka, z roku na rok coraz większa.. owszem, jestem szczupła, ale nie aż tak, żeby ciuchy xs na mnie wisiały., zazwyczaj były po prostu dopasowane:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach